Dé kans om voordelig kennis te maken met de kwaliteit van Poliziano. Verrassend zachte en toegankelijke Sangiovese. Voldoende 'bite' om ook lekker bij te eten. Rood en zwart fruit en een mooie kruidige afdronk.
Proef de essentie van Montalcino in de Castello Banfi Rosso di Montalcino. Een pure Sangiovese die de ziel van Toscane vangt, het broertje van de grote Brunello.
Proef de essentie van Montalcino in de Castello Banfi Rosso di Montalcino. Een pure Sangiovese die de ziel van Toscane vangt, het broertje van de grote Brunello.
Een jonge, fruitige en veelzijdige versie van de sangiovese. Een wijn waarin de sangiovese erin slaagt de frisse eigenschappen te verzoenen met kracht en concentratie zoals ze alleen in Montalcino kunnen.
Mooie wijn met een heel eigen karakter, zoet en kruidig, vijgen, warm in de geur, ondanks het warme en zwoele karakter in de smaak ook frisheid, met gedroogd fruit, krentjes, niet te zwaar, een wijn met een heel eigen karakter, maar niet rustiek, juist he
Drie wijnmakers, één land, één topwijn : Caiarossa, Duemani en Tenuta Prima Pietra hebben de handen ineengeslagen om de essentie van Riparbella, Toscane, een klein dorpje met uitzicht over de Toscaanse kust, uit te drukken.
Dat verschillende wijngaarden sangiovese-druiven opleveren met zeer opvallende en duidelijke kenmerken en verschillen, wekte meteen de nieuwsgierigheid van Francesco Ricasoli. Zijn toewijding samen met verlangen, onderzoek, vastberadenheid en vooral een d
Dat verschillende wijngaarden sangiovese-druiven opleveren met zeer opvallende en duidelijke kenmerken en verschillen, wekte meteen de nieuwsgierigheid van Francesco Ricasoli. Zijn toewijding samen met verlangen, onderzoek, vastberadenheid en vooral een d
Brede geur, zoet fruit, open, zoete kersen en pruimen, een vleugje aardsheid, heerlijk vanille, breed en complex, met een elegante smaak, niet alleen kracht, maar veel subtiliteit, levendig kersenfruit en mooie frisse zuren.
Ervaar de rijke smaken van Remelluri Rioja Reserva 2015, een meesterwerk uit de Rioja-regio. Met een harmonieuze blend van lokale druivensoorten, biedt deze wijn een diepgaande ervaring van fruitige tonen, kruiden en subtiele houtinvloeden.
Fraai klassiek glas, met een combinatie van fruit en specerijen en een fijne toasting van het hout. Weelderig en soepel, warm, met cassis, tabak, vleugje kruidnagel, veel spanning.
Diep kersenrood. Mooi rood fruit in de geur, vanille, tijm en laurier, wat peperigheid, breed. Een stevige smaak, met kruiden en bitter, wat tannines, maar veel zwoelheid, room en zuidelijke kruiden.
Prachtige geur met intens fruit, bosbessen, bramen, pruimen en zelfs wat krentjes, mooi vanille, complex en breed, heerlijk zacht en soepel, fluwelig, rijp en intens, prachtig fruit, zachte tannines en heerlijk frisse zuren. Prima bij pasta met wildsaus (
Recioto is de zoete variant van de Amarone. De druiven worden ook ingedroogd en vergist. De smaak is zoet, geconcentreerd, veel jammig fruit en kruiden zoals kaneel. Door frisse zuren is de wijn in balans.
Dat verschillende wijngaarden sangiovese-druiven opleveren met zeer opvallende en duidelijke kenmerken en verschillen, wekte meteen de nieuwsgierigheid van Francesco Ricasoli. Zijn toewijding samen met verlangen, onderzoek, vastberadenheid en vooral een d
Een iconische Salice Salentino Riserva, de Mocavero Puteus 2018, belichaamt de diepte van Zuid-Italiaanse tradities. Verfijnd in eiken vaten, biedt deze wijn een weelderige, evenwichtige smaak met complexe aroma's van donker fruit en kruiden.
Deze Quota 29 is intens robijnrood van kleur. Geuren van kersen, kruiden,vanille, zwarte peper en krenten. Mooi rijk en zeer warm. Qua smaak is deze wijn stevig, sappig en vrij strak maar lekker vlezig. Heerlijk bij antipasto van charcuterie, geroosterd l
Plezierige Sangiovese uit Terre di Chieti, een subgebied uit de Abruzzen dat grenst aan de Adriatische Zee. Een perfecte borrelwijn voor een Italiaanse avond.