Over onsEigenlijk willen wij hier niets schrijven, want jij staat voor ons centraal. Jij bent namelijk onze klant. Daarmee vatten we direct samen wat Wijnig.nl is; klantgericht. Punt.
 

Wijnig.nl is transparant

Wij spelen geen verstoppertje. Wij verkopen de beste wijnen tegen aantrekkelijke prijzen. Altijd. Geen ondoorzichtige aanbiedingen die je niet kunt vergelijken. Wij hebben dus geen ongeloofwaardige acties, waarbij wijnen zogenaamd met 50% worden aangeboden. Dit gaat om wijnen die onbekend zijn en nergens anders worden aangeboden. Kijk en vergelijk zelf. We leven in 2018.
 

Wijnig.nl is vriendelijk

Wij willen dat jij kunt genieten van de beste kwaliteit binnen jouw budget. Ons assortiment bestaat uit meer dan 300 verschillende wijnen. Bel gewoon met onze eigen Vinoloog en Sommeliers, zij weten alles van wijnen, het assortiment en ook met vragen over wijn-spijs kun je bij ons terecht. Gratis.
 

Wijnig.nl is eerlijk

De wijnwereld is aan het veranderen. Gelukkig. Wijnig is eerlijk over de wijnen, de prijzen, de voorwaarden en de verwachtingen. Jij mag ook eerlijk zijn tegen ons. Vertel ons wat je eventueel mist. Vertel ons wat je van de wijnen vindt. Laat ons ook vooral weten hoe jij jouw wijn hebt beleefd. Stuur foto’s, mail of bel ons.
 

Wijnig.nl is vernieuwend

Wij houden ons maar aan één standaard. Méér wijn en méér service voor minder geld. Voor de rest blijven wij ver weg van de standaard. Wij zijn er voor jou. Dus wij zoeken niet naar speciale wijnen, die zijn namelijk allemaal allang gevonden. Wij kopen deze wijnen, keuren ze met onze Vinoloog en Sommeliers en maken kwaliteit bereikbaar voor iedereen. Op een begrijpelijke manier.
 

Wijnig.nl is dynamisch

Wijnen zijn er om van te genieten. Zonder teveel poespas. Wij zorgen ervoor dat je snel van je wijnen kunt genieten. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09.30 – 17.00 uur. In geheel Nederland bezorgen wij altijd de volgende werkdag.

Wijnig.nl is óók offline

Ons schitterende aanbod aan wijnen kunt u ook ontdekken op de proeverijen van Wijnig. Afgelopen najaar was er bijvoorbeeld de Najaarsproeverij te Aalsmeer. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de proeverijen van Wijnig.nl


Shop
Contact
Verzenden & Garanties