Over ons

Over ons - flessen wijn

Eigenlijk willen wij hier niets schrijven, want jij staat voor ons centraal. Jij bent namelijk onze klant. Daarmee vatten we direct samen wat Wijnig.nl is; klantgericht. Punt.
 

Wijnig.nl is transparant

Wij spelen geen verstoppertje. Wij verkopen de beste wijnen tegen aantrekkelijke prijzen. Altijd. Geen ondoorzichtige aanbiedingen die je niet kunt vergelijken. Wij hebben dus geen ongeloofwaardige acties, waarbij wijnen zogenaamd met 50% worden aangeboden. Dit gaat om wijnen die onbekend zijn en nergens anders worden aangeboden. Kijk en vergelijk zelf. We leven in 2020.
 

Wijnig.nl is vriendelijk

Wij willen dat jij kunt genieten van de beste kwaliteit binnen jouw budget. Ons assortiment bestaat uit meer dan 300 verschillende wijnen. Bel gewoon met onze eigen Vinoloog en Sommeliers, zij weten alles van wijnen, het assortiment en ook met vragen over wijn-spijs kun je bij ons terecht. Gratis.
 

Wijnig.nl is eerlijk

De wijnwereld is aan het veranderen. Gelukkig. Wijnig.nl is eerlijk over de wijnen, de prijzen, de voorwaarden en de verwachtingen. Jij mag ook eerlijk zijn tegen ons. Vertel ons wat je eventueel mist. Vertel ons wat je van de wijnen vindt. Laat ons ook vooral weten hoe jij jouw wijn hebt beleefd. Stuur foto’s, mail of bel ons.
 

Wijnig.nl is vernieuwend

Wij houden ons maar aan één standaard. Méér wijn en méér service voor minder geld. Voor de rest blijven wij ver weg van de standaard. Wij zijn er voor jou. Dus wij zoeken niet naar speciale wijnen, die zijn namelijk allemaal allang gevonden. Wij kopen deze wijnen, keuren ze met onze Vinoloog en Sommeliers en maken kwaliteit bereikbaar voor iedereen. Op een begrijpelijke manier.
 

Wijnig.nl is dynamisch

Wijnen zijn er om van te genieten. Zonder teveel poespas. Wij zorgen ervoor dat je snel van je wijnen kunt genieten. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09.30 – 17.30 uur op nummer 085 1300 847. Wij bezorgen in heel Nederland en op verzoek ook in België en Duitsland.

B2B klanten worden uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor de speciale tarieven en voorwaarden. Neem contact op met Didier Deleuil op [email protected]

Shop
Contact
Verzenden & Garanties

Wij verzamelen reviews via Kiyoh.nl. Deze reviews zijn ook vindbaar op https://kiyoh.com/informatie-voor-consumenten.