Helder kersenrood. Combinatie van fruit en vanille, zoete kersen en pruimen, vleugje chocola en balsamico, klein pepertje. Heerlijk zacht fijn en soepel.
Licht strogeel. Heerlijk open, wit fruit, peer en appel, met een hint van zomerbloemen. Smakelijke witte wijn, met een aangenaam prikkeltje in de smaak, superfris en lichtvoetig, wat venkel, mooi sap, mooie zuren, zuiver.
Prachtige wijn met intense geuren van kers. Volle smaak die doorzet met zwart fruit en kruiden zoals tijm en rozemarijn. Veel concentratie en dat maakt dit een wijn die bij uitstek geschikt is om het op te nemen tegen stevige (Italiaanse) gerechten.
Van het Vulkanische eiland proef je de mooie mineralen terug in deze wijn. Het zondoorstoofde rijpe witte fruit vormen een spannend duo met de frisse zuren. Heerlijk bij salades, lichte vlees- en visgerechten.
Diep kersenrood. Mooi rood fruit in de geur, vanille, tijm en laurier, wat peperigheid, breed. Een stevige smaak, met kruiden en bitter, wat tannines, maar veel zwoelheid, room en zuidelijke kruiden.
Van het gerenommeerde Argiolas uit Sardinië komt deze verfijnde Vermentino. Frisse peer, grapefruit en venkel. De afdronk heeft een goede lengte. Het is een wijn met een eigen karakter, mooi levendig, mede door het bittertje in de afdronk.
Schitterende Siciliaanse wijn afkomstig uit het Etna gebied en de noordelijk gelegen Rampante wijngaarden. Kenmerkende wijn door de vulkanische ondergrond.
Schitterende Siciliaanse wijn afkomstig uit het Etna gebied en de noordelijk gelegen Sciaranuova wijngaarden. Kenmerkende wijn door de Vulcanische ondergrond.
Schitterende Siciliaanse wijn afkomstig uit het Etna gebied en de noordelijk gelegen Piandario wijngaarden. Kenmerkende wijn door de Vulcanische ondergrond.
Schitterende Siciliaanse wijn afkomstig uit het Etna gebied en de noordelijk gelegen Sciaranuova wijngaarden. Gemaakt van de oudste wijnstokken. Kenmerkende wijn door de vulkanische ondergrond.