Verzending & Bezorging

Het sjouwen van zware dozen wijn behoort nu definitief tot het verleden. Indien je bij ons je favoriete wijn bestelt, worden deze bij jou thuis afgeleverd wanneer jij dat wilt. Er is geen minimale afname verplichting, je kunt bij Wijnig.nl ook gewoon per fles bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om de wijn op een ander afleveradres (bijv. op je werk) te laten bezorgen. Indien je liever je pakket wilt afhalen, dan kan dat bij een van de 2.400 PostNL afhaalpunten. Er is er altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt (o,a. supermarkten, Bruna’s, postagentschappen, etc.). Bij een orderbedrag vanaf 100,- betaal je geen bezorgkosten! Onder de 100,- bedragen de bezorgkosten 6,95.

Je ontvangt van ons een Track & Trace code, zowel via sms als via de e-mail. Ben je niet thuis? Dan zijn er twee opties a) het pakket wordt bij de buren bezorgd, of b) het wordt op een later tijdstip opnieuw aangeboden. Als laatste redmiddel gaat het pakket naar een PostNL afleverpunt in de buurt, PostNL laat weten welk dit punt dit is. 

 

Snelle levering

Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur door jou volledig zijn ingevoerd worden standaard dezelfde dag door ons bij PostNL aangeboden en in de meeste gevallen de volgende dag door PostNL bezorgd.*

Je kunt ook kiezen bij het bestellen aangeven om de wijn na 15:00 op te halen bij een postagentschap bij jou in de buurt. Let op: gebruik bij het invoeren op de PostNL 'Track & Trace' pagina de postcode van het factuuradres en niet het verzendadres!

Maandag voor 17:00 uur besteld = dinsdag bezorgd.*
Dinsdag voor 17:00 uur besteld = woensdag bezorgd.*
Woensdag voor 17:00 uur besteld = donderdag bezorgd.*
Donderdag voor 17:00 uur besteld = vrijdag bezorgd.*
Vrijdag voor 17:00 uur besteld = zaterdag bezorgd.*
Zaterdag of zondag besteld = dinsdag bezorgd.*

Bovenstaand is bij 99% van onze pakketten een feit. Garanties kunnen we helaas niet geven.

Tijdens Feestdagen worden orders de volgende werkdag verwerkt.

 Avondbezorging

Ben jij nooit overdag thuis? Maak het jezelf dan gemakkelijk en kies bij Wijnig.nl voor avondbezorging. Voor slechts 1,25 wordt jouw wijn bezorgd tussen 18.00 en 21.30 uur. Let wel op, avondbezorging is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag.

  • Ruime keuze voor bezorgtijden
  • Je hoeft overdag niet thuis te blijven
  • Zelf de wijn in ontvangst nemen

Leeftijdscheck

Het is wettelijk verboden om alcohol te kopen in Nederland als je jonger bent dan 18 jaar. Bij het leveren van de bestelde wijnen zal er indien nodig om legitimatie gevraagd kunnen worden. Zonder geldige 18+ legitimatie kunnen de wijnen niet afgeleverd worden.

Extra vroeg ophalen

Wijn bestellen en meteen de volgende dag al ophalen? Kies dan voor de optie Extra Vroeg Ophalen. Voor slechts 1,25 kan je bij ruim 400 PostNL locaties al in de ochtend over jouw wijn beschikken. Erg handig als je niet thuis wilt blijven voor de bezorging of om ergens onderweg meteen je wijn op te halen.

  • Al vanaf 9:00 beschikken over de wijn
  • Je hoeft niet thuis te blijven
  • Onderweg je wijn ophalen

 

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw wijn af te halen. Neem voor afhalen telefonisch contact met ons op via 085 1300 847

Adres voor ophalen:

Savoor 1B

5541 SK Reusel