Verzending & Bezorging

Het sjouwen van zware dozen wijn behoort nu definitief tot het verleden. Indien je bij ons je favoriete wijn bestelt, worden deze bij jou thuis afgeleverd wanneer jij dat wilt. Er is geen minimale afname verplichting, je kunt bij Wijnig.nl ook gewoon per fles bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk om de wijn op een ander afleveradres (bijv. op je werk) te laten bezorgen. Indien je liever je pakket wilt afhalen, dan kan dat bij een van de 2.400 PostNL afhaalpunten. Er is er altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt (o,a. supermarkten, Bruna’s, postagentschappen, etc.). Bij een orderbedrag vanaf €100 betaal je geen bezorgkosten! Onder de €100 bedragen de bezorgkosten € 6,95.

Je ontvangt van ons een Track&Trace code, zowel via sms als via de e-mail. Ben je niet thuis? Dan proberen we het nog een keer! Als laatste redmiddel leveren we het pakketje bij de buren of bij het PostNL afleverpunt in de buurt. 

Snelle levering

Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 uur door jou volledig zijn ingevoerd worden standaard de volgende dag bezorgd. Ben je niet thuis dan wordt het pakket bij de buren afgegeven. Wil je dat niet, kies dan ervoor om de wijn na 15:00 op te halen bij een postagentschap bij jou in de buurt. 

Maandag voor 23:59 uur besteld = dinsdag bezorgd.
Dinsdag voor 23:59 uur besteld = woensdag bezorgd.
Woensdag voor 23:59 uur besteld = donderdag bezorgd.
Donderdag voor 23:59 uur besteld = vrijdag bezorgd.
Vrijdag voor 23:59 uur besteld = zaterdag bezorgd.
Zaterdag of zondag besteld = dinsdag bezorgd.

Tijdens Feestdagen worden orders de volgende werkdag verwerkt.

 

Avondbezorging

Ben jij nooit overdag thuis? Maak het jezelf dan gemakkelijk en kies bij Wijnig.nl voor avondbezorging. Voor slechts €1,25 wordt jouw wijn bezorgd tussen 18.00 en 21.30 uur. Let wel op, avondbezorging is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag.

  • Ruime keuze voor bezorgtijden
  • Je hoeft overdag niet thuis te blijven
  • Zelf de wijn in ontvangst nemen

 

Extra vroeg ophalen

Wijn bestellen en meteen de volgende dag al ophalen? Kies dan voor de optie Extra Vroeg Ophalen. Voor slechts €1,25 kan je bij ruim 400 PostNL locaties al in de ochtend over jouw wijn beschikken. Erg handig als je niet thuis wilt blijven voor de bezorging of om ergens onderweg meteen je wijn op te halen.

  • Al vanaf 9:00 beschikken over de wijn
  • Je hoeft niet thuis te blijven
  • Onderweg je wijn ophalen


Afhalen

Het is ook mogelijk om uw wijn af te halen. Let wel op, ons magazijn is gevestigd te Montfoort (nabij Utrecht) en niet in Amsterdam. Neem voor afhalen telefonisch contact met ons op via 020 - 261 09 65.