Betaalmethoden

Betaalmethoden Wijnig.nl

Betalen op Wijnig.nl

Je kunt je bestelling op Wijnig.nl eenvoudig en veilig betalen met iDEAL, PayPal, AfterPay, Maestro, Bancontact en creditcard. Alle genoemde prijzen zijn inclusief omzetbelasting.


iDEAL

iDeal
Géén extra kosten
PayPal
PayPal
Géén extra kosten
MasterCardVisa
Mastercard/ Visa
Géén extra kosten
 
Riverty/geen extra kosten
 
Bancontact en Maestro en bankoverschrijving
Géén extra kosten
 
Wat is iDeal?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankieren programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, RBS of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

Wat is PayPal? 

PayPal is een online betaalservice waarmee je artikelen op Wijnig.nl en in veel andere online winkels kunt betalen via e-mail. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Je kunt ook eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan jouw PayPal-rekening. Nadat je jouw PayPal-rekening hebt gemaakt, kun je de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doe je door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van jouw voorkeur te kiezen.

Hoe werkt PayPal?

Bij jouw aanmelding kun je de gegevens van je bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Jouw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoef je slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of creditcard.

AfterPay

Het is ook mogelijk om met AfterPay te betalen, je betaalt hier 2,50 voor. Je krijgt vervolgens van AfterPay een betaalverzoek met daarin een link, gebruik alleen deze link en betaal niet rechtstreeks aan Wijnig.nl

Bankoverschrijving

Bij bankoverschrijving betaalt u vanaf uw bankrekening middels een overschrijving naar onze rekening. Zodra uw betaling op onze rekening is bijgeschreven en dit bij ons zichtbaar is zal uw bestelling verstuurd worden. Reken op 2 tot 3 werkdagen voor verwerking.

Kan ik ook met PIN betalen?

Het is helaas niet mogelijk om uw Wijnig.nl bestelling te betalen door middel van een pin transactie. Gebruik de optie 'iDeal' als u met uw pinpas op de website wilt betalen. Belgische klanten gebruiken hiervoor het beste Bancontact of Maestro

Kan ik met een creditcard betalen?  

Naast iDEAL en Paypal behoort de creditcard tot de standaard betaalmethoden bij Wijnig.nl. In het betaalscherm kunt u kiezen voor MasterCard en Visa.

Kan ik contant betalen?

Bij Wijnig.nl kun je niet met contant geld betalen.

Kan ik ook een offerte ontvangen?

Je kunt ook een offerte opvragen van je bestelling. Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin:

- de producten die je wilt bestellen
- eventueel bedrijfsnaam
- voor- en achternaam
- telefoonnummer
- KVK nummer (indien van toepassing)
- geboortedatum (je kunt alleen vanaf 18 jaar bestellen)
- factuur en afleveradres