BetaalmethodenBetalen op Wijnig.nl

Je kunt je bestelling op Wijnig.nl eenvoudig en veilig betalen met iDEAL, PayPal, BetaalGarant en creditcard. Alle genoemde prijzen zijn inclusief omzetbelasting.iDEAL
iDeal
Géén extra kosten
PayPal
PayPal
Géén extra kosten
Achteraf betalen
BetaalGarant
€ 2,50
MasterCardVisa
Mastercard/ Visa
Géén extra kosten
Afterpay
Afterpay
Géén extra kosten

 

 

Wat is iDeal? 

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankieren programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, RBS of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.
 

Wat is PayPal? 

PayPal is een online betaalservice waarmee je artikelen op Wijnig.nl en in veel andere online winkels kunt betalen via e-mail. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Je kunt ook eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan jouw PayPal-rekening. Nadat je jouw PayPal-rekening hebt gemaakt, kun je de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doe je door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van jouw voorkeur te kiezen.

Hoe werkt PayPal?

Bij jouw aanmelding kun je de gegevens van je bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Jouw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoef je slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of creditcard.


Wat is BetaalGarant? 

Bij achteraf betalen via BetaalGrant kun je eerst je bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien je kiest voor achteraf betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van je aanvraag worden de door jou ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord kun je achteraf betalen en ontvang je van ons de bestelling en een factuur (alleen per e-mail). Deze factuur moet je binnen 14 dagen na factuurdatum betalen (via internetbankieren).

De afhandeling van je betaling wordt door ons uitbesteed aan Buckaroo. Op onze factuur staat aangegeven hoe je (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen. Achteraf betalen betekent ook dat je via internetbankieren moet betalen.

De factuur wordt alleen via de e-mail (digitaal) verstuurd. Het is dus zeer belangrijk dat het juiste e-mailadres wordt ingevoerd i.v.m. het ontvangen van de factuur. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de extra kosten die worden berekend door Focum bij eventuele betalingsherinneringen/uitbesteding aan het incassobureau die worden veroorzaakt door een foutief ingevoerd e-mailadres.

Wat is AfterPay? 


AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor www.wijnig.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.wijnig.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 
 

Kan ik ook met PIN betalen?

Het is helaas niet mogelijk om uw Wijnig.nl bestelling te betalen door middel van een pin transactie. Gebruik de optie 'iDeal' als u met uw pinpas op de website wilt betalen.
 

Kan ik met een creditcard betalen?  

Naast iDEAL en Paypal behoort de creditcard tot de standaard betaalmethoden bij Wijnig.nl. In het betaalscherm kunt u kiezen voor MasterCard en Visa.
 

Kan ik contant betalen?

Bij Wijnig.nl kun je niet met contant geld betalen.
 

Kan ik ook een offerte ontvangen?

Je kunt ook een offerte opvragen van je bestelling. Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin:

- de producten die je wilt bestellen

- eventueel bedrijfsnaam

- voor- en achternaam

- telefoonnummer

- KVK nummer (indien van toepassing)

- geboortedatum (je kunt alleen vanaf 18 jaar bestellen)

- factuur en afleveradres