Garanties & retouren

 

Wij vragen ons af waarom…

…moet je minimaal 6 flessen van dezelfde wijn kopen om de beste prijs te krijgen?

…moet je een abonnement nemen om vervolgens korting te krijgen?

…moet je betalen voor een klantenkaart?

…staan de speciale aanbiedingen achter een ‘gesloten website’?

…alleen maar ‘van-voor-aanbiedingen’ van wijnen die nergens anders te koop zijn?

 

Kwaliteit producten

Wij staan als verkoper in voor de kwaliteit voor onze producten. Producten moeten namelijk wel beantwoorden aan de redelijke verwachting die je hiervan als klant mag hebben. Mocht er onverhoopt is mis zijn, dan vernemen wij dat graag en gaan wij gezamenlijk zoeken naar een passende oplossing.

Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of 085 1300 847 voor al je vragen of opmerkingen.

 

Aantrekkelijke prijzen!

Aantrekkelijke prijzen op al onze wijnen. Dus geen ongeloofwaardige aanbiedingen. Dat is misschien even wennen, maar het is wél eerlijk. Onze wijnen kun je makkelijk vergelijken, want dit zijn allemaal A-merk wijnen. Wij verkopen dus géén ‘private label’ wijnen waarvan je de prijzen niet kunt vergelijken en zogenaamd met hoge kortingen worden verkocht…
 

Herroepingsrecht

Wijnig.nl biedt een bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst van je aankopen, waarna je nog eens 14 dagen hebt om deze aankopen kosteloos te retourneren.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

Wilt u zich beroepen op het herroepingsrecht? Via het Europees modelformulier voor herroeping kun je jouw herroepingsrecht aanmelden. Welke hier te vinden is.

Wij storten het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk en uiterlijk 14 dagen na ontbinding op jouw rekening. Wij mogen wel wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Verzendkosten van de heenzending krijg je niet terug als je slechts een gedeelte van de bestelling retourneert. Bij gebruikte of beschadigde producten kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering. Een geopende fles is niet meer verkoopbaar, waardoor de waardevermindering 100% is. Het retour sturen kan gratis, indien je de retour eerst bij ons aanmeldt. Je ontvangt dan van ons per e-mail een gratis verzendlabel.

Je kunt producten ook zelf op andere wijze retour sturen, dan zijn de kosten voor jouw rekening. Via dit formulier kun je jouw herroepingsrecht aanmelden.

Het formulier kun je per mail naar ons toesturen, waarna je 14 dagen de tijd hebt om de wijnen retour te sturen.

Neem contact op met onze klantenservice via [email protected] of 085 1300 847 als we je hiermee kunnen helpen.

 

Retouradres:
 

Savoor 1B
5541 SK Reusel