Soepele wijn, gemaakt van 100% montepulciano d'abruzzo. Niet de verwarren met het dorpje Montepulciano in Toscane, het gaat hier om de druif uit Abruzzo. Robijnrode wijn, barstensvol rijp fruit, milde tannine en een aangename frisheid
Een 100% pecorino uit de Abruzzen, Italië. Niet de kaas, maar de druif. Een druif die eind vorige eeuw bijna was uitgestorven, maar gelukkig een comeback heeft gemaakt. Het is een frisse, fruitige wijn met aroma's van tropisch fruit.
Een ongewone blend van sangiovese en merlot uit Terre di Chieti, het subgebied van de Abruzzen dat grenst aan de Adriatische Zee. Een robijnrode wijn met aroma's van rijp rood fruit en zoete specerijen.
Plezierige Sangiovese uit Terre di Chieti, een subgebied uit de Abruzzen dat grenst aan de Adriatische Zee. Een perfecte borrelwijn voor een Italiaanse avond.
Een fraaie, zwoele kruidigheid, pruimen, kersen en zwarte bessen, chocola, sappig, warm, stoer en intens, maar het fruit blijft mooi aanwezig, lekker stoer.
Een fraaie, zwoele kruidigheid, pruimen, kersen en zwarte bessen, chocola, sappig, warm, stoer en intens, maar het fruit blijft mooi aanwezig, lekker stoer.
Wat een topper deze Pecorino! In de geur is hij intens met rijp fruit. In de smaak is deze Passofino Pecorino echt een sensatie, vol en krachtig met mooie fijne zuren.