Dé kans om voordelig kennis te maken met de kwaliteit van Poliziano. Verrassend zachte en toegankelijke Sangiovese. Voldoende 'bite' om ook lekker bij te eten. Rood en zwart fruit en een mooie kruidige afdronk.
Proef de essentie van Montalcino in de Castello Banfi Rosso di Montalcino. Een pure Sangiovese die de ziel van Toscane vangt, het broertje van de grote Brunello.
Proef de essentie van Montalcino in de Castello Banfi Rosso di Montalcino. Een pure Sangiovese die de ziel van Toscane vangt, het broertje van de grote Brunello.
Een jonge, fruitige en veelzijdige versie van de sangiovese. Een wijn waarin de sangiovese erin slaagt de frisse eigenschappen te verzoenen met kracht en concentratie zoals ze alleen in Montalcino kunnen.
Dat verschillende wijngaarden sangiovese-druiven opleveren met zeer opvallende en duidelijke kenmerken en verschillen, wekte meteen de nieuwsgierigheid van Francesco Ricasoli. Zijn toewijding samen met verlangen, onderzoek, vastberadenheid en vooral een d
Dat verschillende wijngaarden sangiovese-druiven opleveren met zeer opvallende en duidelijke kenmerken en verschillen, wekte meteen de nieuwsgierigheid van Francesco Ricasoli. Zijn toewijding samen met verlangen, onderzoek, vastberadenheid en vooral een d
Brede geur, zoet fruit, open, zoete kersen en pruimen, een vleugje aardsheid, heerlijk vanille, breed en complex, met een elegante smaak, niet alleen kracht, maar veel subtiliteit, levendig kersenfruit en mooie frisse zuren.
Fraai klassiek glas, met een combinatie van fruit en specerijen en een fijne toasting van het hout. Weelderig en soepel, warm, met cassis, tabak, vleugje kruidnagel, veel spanning.
Dat verschillende wijngaarden sangiovese-druiven opleveren met zeer opvallende en duidelijke kenmerken en verschillen, wekte meteen de nieuwsgierigheid van Francesco Ricasoli. Zijn toewijding samen met verlangen, onderzoek, vastberadenheid en vooral een d
Plezierige Sangiovese uit Terre di Chieti, een subgebied uit de Abruzzen dat grenst aan de Adriatische Zee. Een perfecte borrelwijn voor een Italiaanse avond.
Deze wijn accentueert de aangename frisheid van de Sangiovese druif, Montalcino's historische druivenras. De grond van de wijngaard is kalk-klei, waardoor Rosso di Montalcino zijn karakteristieke frisheid, mineraliteit en afdronk kan ontwikkelen.