Ooit gehoord van alfrocheiro? De kans is klein, want deze druif groeit voor zover wij weten niet buiten Portugal. Z'n oorsprong ligt in de Dão . Taboadella maakt een prachtige versie waarin het fruit voorop staat. Rijp maar niet jammig.
De zachte geur van kersenconfiture komt je tegemoet, kruidig met een vleugje laurier. Qua smaak is de wijn vol en rijk met zwart fruit en pure chocolade.
Een iconische Salice Salentino Riserva, de Mocavero Puteus 2018, belichaamt de diepte van Zuid-Italiaanse tradities. Verfijnd in eiken vaten, biedt deze wijn een weelderige, evenwichtige smaak met complexe aroma's van donker fruit en kruiden.
Peter Lehmann Shiraz 2019 belichaamt de rijke, krachtige smaak van Australische Shiraz. Geniet van de diepe aroma's en weelderige textuur in elke slok.
Prima primitivo uit Apulië, de hak van de laars. Een rode wijn met een volle, ronde smaak, zachte tannines. Het is alles wat je verwacht van een primitivo.
Blend van typische blauwe druiven uit de regio, van 25 jaar oude wijnstokken. Wijn met veel fruit en een medium body door rijping in gebruikte vaten van eikenhout.
100% Marselan
deze feestelijke rode wijn met een intens gewaad, onthult een aromatische neus, een heerlijke, evenwichtige en fruitige mond met tonen van zwart fruit en rode bessen.
Ervaar de elegantie van de Au Bon Climat Pinot Noir Santa Barbara County 2022. Deze wijn biedt een harmonieuze mix van fruitige tonen en subtiele kruidigheid, perfect voor liefhebbers van verfijnde rode wijnen.
Geniet van de verfijnde Les Jamelles Pinot Noir 2022, een meesterwerk van het gerenommeerde wijnhuis Les Jamelles. Deze rode wijn, gemaakt van de Pinot Noir druif, biedt een harmonieuze combinatie van subtiele aroma's en een zijdezachte afdronk.
Geniet van de verfijnde smaak van St. Michael-Eppan Blauburgunder 2022, een Italiaanse Pinot Nero die je zintuigen zal veroveren met zijn elegantie en diepe karakter.
Warm fruit voert de boventoon, aangevuld met een zoete specerijen. De druiven komen van biologisch bewerkte wijngaarden en ook in de kelder wordt het liefst zo min mogelijk ingegrepen.
Deze wijn accentueert de aangename frisheid van de Sangiovese druif, Montalcino's historische druivenras. De grond van de wijngaard is kalk-klei, waardoor Rosso di Montalcino zijn karakteristieke frisheid, mineraliteit en afdronk kan ontwikkelen.
Diep robijn rode kleur. Aroma's van klein rood en zwartfruit, maar ook aroma's van ceder, kruiden zijn duidelijk herkenbaar in de wijn. Een mooie gebalanceerde wijn met zachte tannines en een aanhoudende afdronk.