Peter Lehmann Wines Portrait Shiraz 2020
€13,95

Peter Lehmann Wines Portrait Shiraz 2020

Peter Lehmann Shiraz 2019 belichaamt de rijke, krachtige smaak van Australische Shiraz. Geniet van de diepe aroma's en weelderige textuur in elke slok. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

Peter Lehmann Portrait Shiraz 2020

Een meesterwerk van toegankelijke elegantie.

Peter Lehmann Portrait Shiraz 2020belichaamt de essentie van de karakteristieke Shiraz-stijl van Peter Lehmann Wines. Dit is een wijn die zowel doorgewinterde liefhebbers als nieuwkomers zal bekoren, dankzij zijn toegankelijke elegantie en uitgebalanceerde smaakprofiel.

Proefnotitie:

Met een diep paarsrode kleur toont deze Shiraz de belofte van rijke smaken. In de neus onthult de wijn aroma's van rijpe pruimen, zwarte bessen en subtiele kruidige nuances, allemaal versterkt door een vleugje vanille van het eikenhout. De smaak is zijdezacht en harmonieus, met een perfecte balans tussen fruitigheid, kruidigheid en zachte tannines. Het resultaat is een wijn die moeiteloos de elegantie en complexiteit van Shiraz uit de Barossa Valley weergeeft.

De Peter Lehmann Portrait Shiraz 2019 is een eerbetoon aan de kunst van wijnmaken. Het combineert de ervaring van het wijnhuis met de unieke eigenschappen van de druiven en het terroir, wat resulteert in een wijn die indruk maakt vanaf de eerste slok tot de laatste.

Onderscheidingen:

92 punten - James Suckling

90 punten - Robert Parker's Wine Advocate

89 punten - Wine Spectator

Eten dat goed past:

De Peter Lehmann Portrait Shiraz 2019 is een veelzijdige metgezel voor verschillende gerechten, zoals gegrilde lamskoteletten, pastagerechten met rijke sauzen en medium gerijpte kazen.

Over het wijnhuis:

Peter Lehmann Wines heeft zich gevestigd als een toonaangevend wijnhuis in de Barossa Valley, Australië. Sinds de oprichting heeft het wijnhuis zich toegelegd op het creëren van wijnen die de essentie van het terroir vastleggen, met respect voor traditie en vakmanschap. De Portrait Shiraz 2019 is een uitstekend voorbeeld van hun toewijding aan kwaliteit en elegantie.

  • Herkomst: Barossa Valley, Australië
  • Druivensoort: Shiraz / Syrah
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: zacht en elegant
  • Houdbaarheid: 2 - 3 jaar
  • Vinificatie: Traditioneel
  • Serveertemperatuur: 16-18 graden
  • Glasadvies: Bordeauxglas
  • Lekker bij: De Peter Lehmann Portrait Shiraz 2019 is een veelzijdige metgezel voor verschillende gerechten, zoals gegrilde lamskoteletten, pastagerechten met rijke sauzen en medium gerijpte kazen.
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »