Messorio, voor het eerst geproduceerd in 1994, was een persoonlijke uitdaging met een van de meest aangeplante rassen in Bolgheri, aan de Toscaanse kust, en in de wereld: Merlot, zo ver mogelijk weg te blijven van de meer zachte, voorspelbare merlot-stijl
Messorio, voor het eerst geproduceerd in 1994, was een persoonlijke uitdaging met een van de meest aangeplante rassen in Bolgheri, aan de Toscaanse kust, en in de wereld: Merlot, zo ver mogelijk weg te blijven van de meer zachte, voorspelbare merlot-stijl
Deze diepe, kruidige rode wijn werd voor het eerst geproduceerd in 1994, en de inspiratie voor zijn creatie was de wens om een 100% Syrah te produceren, één van Le Macchiole's favoriete druivensoorten.
Antinori Tenuta Guado al Tasso Bolgheri Superiore 2020, de bejubelde creatie van Piero Antinori, belichaamt de ultieme expressie van Bolgheri's topwijnen. Een krachtige, evoluerende wijn die zijn buren Sassicaia en Ornellaia naar de kroon steekt.
Deze diepe, kruidige rode wijn werd voor het eerst geproduceerd in 1994, en de inspiratie voor zijn creatie was de wens om een 100% Syrah te produceren, één van Le Macchiole's favoriete druivensoorten.
Deze Super Tuscan behoort tot de top van de Toscaanse wijnen en wordt steevast zeer hoog gewaardeerd door gerenommeerde wijncritici. Caiarossa is een blend van een aantal verschillende druivenrassen.
Diep robijnrood van kleur. Aroma’s van kersen, zwarte bessen, koffie, chocolade en zwarte peper. Fluweelzacht in de mond met verfijnde tannine en een lange afdronk.
Merlot als een nieuwe interpretatie van het Bolgheri grondgebied. De wijngaarden liggen op een ongeveer 55 meter boven zeespiegel op klei-leemgronden die van alluviale oorsprong zijn en die de wijn complexe tonen geven met behoud van de geur en frisheid.