Ontdek de magie van Tenuta Luce Lucente 2020. Een blend van Sangiovese en Merlot, oogstjaar 2020, afkomstig uit het hart van Toscane. Proef de elegantie van deze wijn, met een zijdezachte textuur en levendige fruittonen.
Elegantie, karakter en persistentie maken van Millecento 2015 een wijn voor de eeuwigheid. De vatlagering benadrukte de kenmerken van het oogstjaar, waardoor de Sangiovese-aroma's, het prachtige evenwicht en de voortreffelijke tannines werden versterkt.
Elegantie, karakter en persistentie maken van Millecento 2015 een wijn voor de eeuwigheid. De vatlagering benadrukte de kenmerken van het oogstjaar, waardoor de Sangiovese-aroma's, het prachtige evenwicht en de voortreffelijke tannines werden versterkt.
Ontdek de verfijning van de Podere Il Carnasciale Ottantadue 2019. Deze wijn, rijk aan Italiaanse traditie, belichaamt de puurheid van Sangiovese in een verrukkelijk concentraat.
Ontdek de verfijning van de Podere Il Carnasciale Ottantadue 2021. Deze wijn, rijk aan Italiaanse traditie, belichaamt de puurheid van Sangiovese in een verrukkelijk concentraat.
Traditionele Chianto Classico van Antinori. Houtgerijpte blend van Merlot, Syrah en Sangiovese. Prachtige begeleider van stevige vleesgerechten en harde kazen
Podere Forte Petruccino 2019 is een expressieve rode wijn, rijk aan Toscaanse traditie. Met zijn krachtige karakter en elegante aroma's van rijpe kersen en kruiden, belichaamt deze wijn de essentie van de regio.
Podere Forte Petruccino 2020 is een expressieve rode wijn, rijk aan Toscaanse traditie. Met zijn krachtige karakter en elegante aroma's van rijpe kersen en kruiden, belichaamt deze wijn de essentie van de regio.
Deze wijn accentueert de aangename frisheid van de Sangiovese druif, Montalcino's historische druivenras. De grond van de wijngaard is kalk-klei, waardoor Rosso di Montalcino zijn karakteristieke frisheid, mineraliteit en afdronk kan ontwikkelen.
Plezierige Sangiovese uit Terre di Chieti, een subgebied uit de Abruzzen dat grenst aan de Adriatische Zee. Een perfecte borrelwijn voor een Italiaanse avond.
Dat verschillende wijngaarden sangiovese-druiven opleveren met zeer opvallende en duidelijke kenmerken en verschillen, wekte meteen de nieuwsgierigheid van Francesco Ricasoli. Zijn toewijding samen met verlangen, onderzoek, vastberadenheid en vooral een d