Aroma's van gesteente op de voorgrond, de neus gaat dan naar de bloemige kant voordat de rode bessen en het zoethout hun intrede doen. Smaken van wilde framboos, chocolade, walnoot en paddenstoelen. Gepolijste en pittige tannines, fijn, krachtig.
Rijke, geconcentreerde St. Emilion met een kersenrode mantel en mahoniekleurige glans. Met zijn open bouquet van rood fruit, geroosterde noten en een hint van lichte tabak en kokosnoot is dit een tip voor insiders.
Een briljante donkerrode kleur. De wijn is krachtig met tonen van zwarte bes, bramen en bosbessen en florale tonen van viooltjes ontwikkelen zich bij beluchting. Zijdeachtig en fris in de mond met geroosterde noten en fluweelzachte tannines, begeleid door
Drie wijnmakers, één land, één topwijn : Caiarossa, Duemani en Tenuta Prima Pietra hebben de handen ineengeslagen om de essentie van Riparbella, Toscane, een klein dorpje met uitzicht over de Toscaanse kust, uit te drukken.
Brede geur, zoet fruit, open, zoete kersen en pruimen, een vleugje aardsheid, heerlijk vanille, breed en complex, met een elegante smaak, niet alleen kracht, maar veel subtiliteit, levendig kersenfruit en mooie frisse zuren.