Deze wijn accentueert de aangename frisheid van de Sangiovese druif, Montalcino's historische druivenras. De grond van de wijngaard is kalk-klei, waardoor Rosso di Montalcino zijn karakteristieke frisheid, mineraliteit en afdronk kan ontwikkelen.
Fraai en uitgebalanceerde 100% Cabernet Sauvignon uit Toscane. Bold and beautiful! Bramen, chocolade en specerijen. Absolute eetwijn met lang bewaarpotentieel.
Podere Forte Petruccino 2020 is een expressieve rode wijn, rijk aan Toscaanse traditie. Met zijn krachtige karakter en elegante aroma's van rijpe kersen en kruiden, belichaamt deze wijn de essentie van de regio.
Podere Forte Petruccino 2019 is een expressieve rode wijn, rijk aan Toscaanse traditie. Met zijn krachtige karakter en elegante aroma's van rijpe kersen en kruiden, belichaamt deze wijn de essentie van de regio.
Traditionele Chianto Classico van Antinori. Houtgerijpte blend van Merlot, Syrah en Sangiovese. Prachtige begeleider van stevige vleesgerechten en harde kazen
Ontdek de verfijning van de Podere Il Carnasciale Ottantadue 2021. Deze wijn, rijk aan Italiaanse traditie, belichaamt de puurheid van Sangiovese in een verrukkelijk concentraat.
Ontdek de verfijning van de Podere Il Carnasciale Ottantadue 2019. Deze wijn, rijk aan Italiaanse traditie, belichaamt de puurheid van Sangiovese in een verrukkelijk concentraat.
De geur van rode bessen, rozemarijn en een aroma dat ons herinnert aan Maremma. De basis is stevig en wordt in evenwicht gehouden door een goede zuurtegraad. Een langaanhoudende wijn, sappig en met mooie versmolten tannines.
Elegantie, karakter en persistentie maken van Millecento 2015 een wijn voor de eeuwigheid. De vatlagering benadrukte de kenmerken van het oogstjaar, waardoor de Sangiovese-aroma's, het prachtige evenwicht en de voortreffelijke tannines werden versterkt.
Elegantie, karakter en persistentie maken van Millecento 2015 een wijn voor de eeuwigheid. De vatlagering benadrukte de kenmerken van het oogstjaar, waardoor de Sangiovese-aroma's, het prachtige evenwicht en de voortreffelijke tannines werden versterkt.
Messorio, voor het eerst geproduceerd in 1994, was een persoonlijke uitdaging met een van de meest aangeplante rassen in Bolgheri, aan de Toscaanse kust, en in de wereld: Merlot, zo ver mogelijk weg te blijven van de meer zachte, voorspelbare merlot-stijl
Messorio, voor het eerst geproduceerd in 1994, was een persoonlijke uitdaging met een van de meest aangeplante rassen in Bolgheri, aan de Toscaanse kust, en in de wereld: Merlot, zo ver mogelijk weg te blijven van de meer zachte, voorspelbare merlot-stijl