Opwekkende geur van kruisbessen en ananas. Lichte kruidigheid en een hint van amandelen. Mooi sappige aanzet met veel frisse fruittonen, o.a. van perzik, meloen en kruisbessen, hint van venkel en kruiden. In de afdronk een licht bittertje.
De Duitse evenknie van de Pinot blanc, de Weisser Burgunder, krijgt in de Pfalz, op de uitlopers van de Haardt, een mooi aromatisch karakter, met een uitgesproken frisheid.
De wijn is mooi geurig en fruitig, met aangenaam appel en grapefruit, voorjaarsbloemen, mooi geparfumeerd, met een aangename, zachte smaak. Heerlijk sappig en levendig, droog van karakter, met de fijne zuren van de Riesling. Mild-droge witte wijn.
Fris stuivend met herkenbare karakteristieken van de Sauvignon druif. De frisse zuren worden mooi aangevuld door een fijne complexiteit waardoor er een sappig geheel wordt gevormd.
Deze ‘sauvignon blanc II’ is een nieuwe versie van de sauvignon blanc, in een wat drogere en frissere stijl, met een fijne geur, kruisbessen, witte asperges, weelderig, vleugje grassig, licht exotisch en een vrij droge smaak, rins, fris en elegant.
Martin Codax haalt zijn Godello uit Monterrei, een landinwaarts gelegen Galicisch wijngebied. Heerlijk als aperitief, lekkere terraswijn, bij kipsalade met appel of lichte schimmelkazen.
Het is de eerste witte wijn van het landgoed. Zeldzaam en origineel, geproduceerd in zeer weinig flessen, vertelt het getrouw zijn nuances van slankheid, lichtheid en lengte.
Strogeel in het glas met in de neus onmiskenbaar een Verdejo. Friszure tonen, sappig met in de neus wit fruit, peer en meloen maar ook beetje groene tonen zoals betaamt bij een Verdejo. Lekker doordat het fruitig is maar ook een mooi zuurtje heeft
Geniet van de subtiele elegantie van Régnard Grand Régnard Chablis 2022. Een meesterlijke Chardonnay met puurheid en mineraliteit, rechtstreeks van de beroemde Chablis-regio.
Ontdek de magie van de Cantine Ermes Aulico Vermentino 2022. Met zijn levendige citrusaccenten en elegante frisheid is dit de perfecte Italiaanse witte wijn voor elke gelegenheid.