Een prima combinatie met gekruide, gebraden of gegrilde witte vis. Gevogelte en de traditionele noedelgerechten, zachte, romige kazen en geitenkazen. De 'Sauvage' kan ook prima gedronken worden als aperitief vanwege het vriendelijke karakter.
Uit de serie 1685, In de geur aroma’s van kruiden en tropisch fruit met tonen van citroen en groene vijgen. Deze complexe aroma’s leiden naar een romige, harmonieuze smaak met een lange afdronk vol mineralen.
Een rinsfrisse smaak, zacht en mild, zachte zuren, maar ook een heel subtiele zoetimpressie, met een zachte mousse. Milde mousserende witte wijn. Ideaal als aperitief.
Van top wijnmaker Yves Cuilleron gemaakt van de befaamde viognier druif. Een vleugje tropisch fruit, perzik, peer en vanille. Een viognier van top niveau!
Goudgeel. Perzik, peer, veel exotisch fruit: stuift het glas uit. Vol en krachtig, vet en stevig, met goede zuren die de wijn veel levendigheid en karakter geven.
De naam Fritz Haag behoeft geen uitleg. Deze Riesling van hem is al even hoog gewaardeerd door de culinaire wereld als al zijn andere wijnen. Een klassieke licht zoete Riesling van druiven van diverse percelen op de steile leistenen hellingen.
Een mooie rijpe stijl Chardonnay met een mooie zuurbalans uit het zuiden van Toscane, gemaakt door Castiglion del Bosco, een huis dat al jaren top Brunello's produceert! De elegante fles heeft een mooie glazen stop in plaats van een kurk.