Een originele, heel lichtrode wijn, van zeldzame druiven uit de Alto Adige, met heerlijk subtiel fruit, rokerig, aangenaam vanille, wat kersen en een vleugje rozenbottel, rozen, mooi breed in de smaak.
Garnacha, Syrah en Cabernet Sauvignon
Aantrekkelijke en intense kleur van zwarte kersen met violet tinten. Een rijpe en intense neus van rode vruchten en bosvruchten. Een krachtige en fruitige wijn die perfect in evenwicht is. Vol en intens met een lange
Mooie donkere robijnrode kleur. In de neus zwart fruit zoals braam, kers en bosbes maar ook tonen van chocolade, pruimen, rozijntjes en wat zoetige kruiden. Dronk is erg zacht en bijna romig met zwart fruit maar ook wat vanille, cacao en toffee.
Geniet van Casa Rojo Tintafina 2020, een bekroonde Tintafino (tempranillo) uit Ribera del Duero. Proef de rijke smaken en aroma's van deze meesterlijke wijn.
De Tiefenbrunner Turmhof Lagrein 2021, met zijn diepe robijnrode kleur en rijke smaken, is een heerlijke ontdekking uit Alto Adige. Geniet van de intensiteit van zwarte bessen, pruimen en subtiele kruidige tonen in elke slok.
De wijnen van Warwick zijn puur, zo ook de red Lady. Zachte rijpe tannines zorgen, dat de wijn makkelijk weg drinkt. Gemaakt van 100% cabernet Sauvignon.
Het befaamde huis Tasca d’Almerita heeft tegenwoordig ook wijngaarden op de hellingen van de Etna. Op dit estate, Tascante, wordt ook deze wijn gemaakt, op basis van een typische Etna-druif, de nerello mascalese.
In Italië leeft sterk het besef dat de aanplant van internationale druiven voor de bekendheid van de wijnen van belang is, maar dat de eigen, lokale druiven, niet mogen worden vergeten. Dat is dan ook zeker niet het geval bij de nero d’Avola.
Lupo Meraviglia Tecnica del Salasso Tre di Tre is een Italiaanse rode wijn uit de Puglia regio. In de neus aroma’s van rood fruit en jam die samensmelten met de zoete en kruidige noties van hout. In de mond een uitgebalanceerde wijn met aangename tannines
Lupo Meraviglia Tecnica del Salasso Tre di Tre is een Italiaanse rode wijn uit de Puglia regio. In de neus aroma’s van rood fruit en jam die samensmelten met de zoete en kruidige noties van hout. In de mond een uitgebalanceerde wijn met aangename tannines