Diep robijnrood van kleur. Aroma’s van kersen, zwarte bessen, koffie, chocolade en zwarte peper. Fluweelzacht in de mond met verfijnde tannine en een lange afdronk.
Geurend naar viooltjes en trakterend op een mondvol donker fruit dat zich in de schaduw tot rijpheid heeft weten te worstelen. Zure pruimen en bittere kersen. Een zoetje van gebrande paprike en bittere chocola.
Messorio, voor het eerst geproduceerd in 1994, was een persoonlijke uitdaging met een van de meest aangeplante rassen in Bolgheri, aan de Toscaanse kust, en in de wereld: Merlot, zo ver mogelijk weg te blijven van de meer zachte, voorspelbare merlot-stijl
50% Merlot, 20% Cabernet Franc, 20%Cabernet Sauvignon, 10% Syrah. Le Macchiole kan in een adem worden genoemd met namen als Tenuta San Guido (Sassicaia) en Tenuta Ornellaia.
Merlot als een nieuwe interpretatie van het Bolgheri grondgebied. De wijngaarden liggen op een ongeveer 55 meter boven zeespiegel op klei-leemgronden die van alluviale oorsprong zijn en die de wijn complexe tonen geven met behoud van de geur en frisheid.
Ontdek de intensiteit van de Álvaro Palacios Camins del Priorat 2022. Deze prachtige wijn uit de Priorat-regio betovert met zijn diepe aroma's en rijke smaak.
Traditionele Chianto Classico van Antinori. Houtgerijpte blend van Merlot, Syrah en Sangiovese. Prachtige begeleider van stevige vleesgerechten en harde kazen
Meer toegankelijk dan zijn grote broers Le Serre Nuove en Ornellaia. Deze wijn is zeer toegankelijk en ongecompliceerd, en wordt gemaakt om jong gedronken te kunnen worden. Gedurende zes maanden gelagerd op vaten die eerst voor Ornellaia zijn gebruikt.
Het beste uit Toscane en Sicilië gebundeld. Sangiovese en Nero d’Avola samen zorgen voor een vriendelijk warmbloedig glas. Rood fruit, chocolade en wat licht smoky.