José Pariente Rueda Verdejo 2022 GELIEFD!
€13,85

José Pariente Rueda Verdejo 2022

Geniet van de verfrissende elegantie van Rueda Jose Pariente 2022, een meesterwerk van Bodegas Jose Pariente. Met zijn levendige smaken en aromatische rijkdom, belichaamt deze wijn het beste van Rueda's terroir. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

Bodegas José Pariente Rueda Verdejo 2022

Een Verfijnde Spaanse Schat uit Rueda

Rueda Jose Pariente 2022 is een uitzonderlijke expressie van de Verdejo-druif uit de Rueda-regio van Spanje. Gemaakt door het befaamde wijnhuis Bodegas Jose Pariente, belichaamt deze wijn de toewijding aan kwaliteit en traditie die het wijnhuis kenmerkt.

Met zijn heldere strogele kleur trekt de wijn meteen de aandacht. De neus wordt begroet met levendige aroma's van exotisch fruit, citrus en bloemen, die een harmonieus samenspel creëren. Bij elke slok onthult Rueda Jose Pariente 2022 een verfrissende zuurgraad die perfect in balans is met de volle textuur, wat resulteert in een verrukkelijke smaakbeleving.

De wijn wordt aanbevolen bij een drinktemperatuur van 8-10°C, waardoor zijn verfijnde karakter het best tot uiting komt. Het is een veelzijdige wijn die zowel op zichzelf als bij gastronomische gerechten genoten kan worden. Zeevruchten, gegrilde groenten en lichte kazen worden prachtig gecomplementeerd door de frisse tonen van Rueda Jose Pariente 2022.

Proefnotitie:

Rueda Jose Pariente 2022 biedt een smaakvolle ervaring met verleidelijke aroma's van tropisch fruit en bloemen. De wijn presenteert een uitgebalanceerde zuurgraad en een zijdezachte textuur die uitmondt in een langdurige, frisse afdronk.

Onderscheidingen:

92 punten - James Suckling

90 punten - Wine Spectator

Eten dat goed past:

Perfect bij zeevruchten, gegrilde groenten en lichte kazen. Een uitstekende keuze om te genieten tijdens zomerse bijeenkomsten en elegante diners.

Over het wijnhuis:

Bodegas Jose Pariente is een gerenommeerd Spaans wijnhuis dat bekend staat om zijn toewijding aan het creëren van opmerkelijke Verdejo-wijnen. Met een geschiedenis die teruggaat tot generaties van vakmanschap, belichaamt het wijnhuis de essentie van Rueda's terroir en presenteert het authentieke expressies van de Verdejo-druif.

Ontdek de prachtige wereld van Rueda Jose Pariente 2022 - een wijn die de ziel van Rueda vastlegt in elke druppel. Bestel vandaag nog op www.wijnig.nl en laat deze verfijnde Spaanse schat uw smaakpapillen betoveren.

  • Herkomst: Spanje
  • Druivensoort: Verdejo
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Fris, fruitig, droog en toegankelijk
  • Houdbaarheid: 0 - 3 jaar
  • Vinificatie:
  • Serveertemperatuur: 8 - 10 graden
  • Glasadvies: Witte wijn glas
  • Lekker bij: Vissalades, krab en kreeft, garnalen, maar ook prima bij kipgerechten en parelhoen
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »