De Yellow Label van Juan gil is gemaakt van handgeplukte Monastrell (Mourvèdre), welke na fermentatie gedurende 4 maanden op deels Franse/deels Amerikaanse eik heeft gerijpt waarna deze weer terug wordt geplaatst naar RVS voordat deze wordt gebotteld.
Een robuuste rode wijn uit Salento, Italië. Met zijn weelderige aroma's van rijp fruit en vanille, betovert deze wijn de zintuigen. Verleidelijke smaken van zoet donker fruit en subtiele hints van chocolade maken elke slok een genot.
Barst van het fruit, viooltjes, zwarte kersen, bosbessen, breed en open, heerlijke verleiding in de geur, vol en fruitig in de smaak, met een aangename mousse, aangenaam zoet, heerlijk rood en zwart fruit, kersen, frisse zuren in de afdronk.
Diep robijn rode kleur. Aroma's van klein rood en zwartfruit, maar ook aroma's van ceder, kruiden zijn duidelijk herkenbaar in de wijn. Een mooie gebalanceerde wijn met zachte tannines en een aanhoudende afdronk.
Fruitige wijn van biologisch geteelde druiven, met aroma’s van rood fruit en een hint van rode peper. Kan op warme zomerdagen prima licht gekoeld gedronken worden.
Voor de Merlot in Zuid-Afrika blijft het altijd weer een uitdaging. Maar Spier heeft gewoon een uitstekende Merlot gemaakt. Opwekkend fruit en sap van kersen en bessen. Warm en zwoel medium krachtige rode wijn.