Deze Negroamaro is peperig en kruidig, pruimen en kersen, leer en tabak, warm en zwoel, vanille, breed en intens. Smaak is kruidig en stevig, dik, zwoel, met vooral zwart fruit als bramen. Een stevige wijn met bijbehorende rijke tannines.
Granaatrode kleur met een fijne en frisse neus met tonen van rood en zwart fruit (rode bes, zwarte bes, braam). In de mond heeft deze krachtige en ronde wijn met tonen van zwart fruit en kruiden veel frisheid met mooie structuur. Sulfietvrij bovendien!
De Yellow Label van Juan gil is gemaakt van handgeplukte Monastrell (Mourvèdre), welke na fermentatie gedurende 4 maanden op deels Franse/deels Amerikaanse eik heeft gerijpt waarna deze weer terug wordt geplaatst naar RVS voordat deze wordt gebotteld.
Fruitige wijn van biologisch geteelde druiven, met aroma’s van rood fruit en een hint van rode peper. Kan op warme zomerdagen prima licht gekoeld gedronken worden.
Populaire soepele rode wijn gemaakt door het bekende wijnhuis Antinori in het zuiden van Italië: Puglia. De primitivo druif zorgt voor een fruitige aangename wijn met zachte tannines.
Fruitige wijn van biologisch geteelde druiven, met aroma’s van rood fruit en een hint van rode peper. Kan op warme zomerdagen prima licht gekoeld gedronken worden.
Een fraaie, zwoele kruidigheid, pruimen, kersen en zwarte bessen, chocola, sappig, warm, stoer en intens, maar het fruit blijft mooi aanwezig, lekker stoer.