Populaire soepele rode wijn gemaakt door het bekende wijnhuis Antinori in het zuiden van Italië: Puglia. De primitivo druif zorgt voor een fruitige aangename wijn met zachte tannines.
Fruitige wijn van biologisch geteelde druiven, met aroma’s van rood fruit en een hint van rode peper. Kan op warme zomerdagen prima licht gekoeld gedronken worden.
Een fraaie, zwoele kruidigheid, pruimen, kersen en zwarte bessen, chocola, sappig, warm, stoer en intens, maar het fruit blijft mooi aanwezig, lekker stoer.
Geniet van de weelderige smaken van Brunel de la Gardine Côtes du Rhône 2021, een meesterlijke blend die de warmte van de zon weerspiegelt in elke slok.
Diep robijn rode kleur. Aroma's van klein rood en zwartfruit, maar ook aroma's van ceder, kruiden zijn duidelijk herkenbaar in de wijn. Een mooie gebalanceerde wijn met zachte tannines en een aanhoudende afdronk.
Een iconische Salice Salentino Riserva, de Mocavero Puteus 2018, belichaamt de diepte van Zuid-Italiaanse tradities. Verfijnd in eiken vaten, biedt deze wijn een weelderige, evenwichtige smaak met complexe aroma's van donker fruit en kruiden.
Een fruitige, bloemige wijn, zeer fris en gemakkelijk te drinken, produceert het aangename gevoel van het proeven van een explosie van fruit in de mond.
De wijn is vol van de kracht en het karakter van de 100% Monastrell druif, afkomstig van wijngaarden van meer dan 40 jaar oud op een hoogte van 700m in zanderige, kalksteen en steenachtige bodems in Jumilla-Murcia.
Deze wijn heeft een intens rode kleur en een paarse rand. Aroma's van rijk rood fruit en karamel met lichte rokerige tonen. In de mond complex en vol, eindigend met lichte tonen van eikenhout door de rijping op vat.
Diep paars van kleur. In de neus volle aroma's van rijpe rode kersen, aardbeien en rode pruimen met een hint van kaneel en groene peper. De smaak is vooral fruit gedreven met zeer lichte tannines wat een plezierige en aangename afdronk geeft.
Warm fruit voert de boventoon, aangevuld met een zoete specerijen. De druiven komen van biologisch bewerkte wijngaarden en ook in de kelder wordt het liefst zo min mogelijk ingegrepen.