Pine Ridge Vineyards Chenin Blanc - Viognier 2022
€21,25

Pine Ridge Vineyards Chenin Blanc - Viognier 2022

Ervaar de elegante samensmelting van Chenin Blanc en Viognier in deze exquise wijn van Pine Ridge Vineyards uit 2022. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

Pine Ridge Chenin Blanc - Viognier 2022

Een Meesterlijke Blend van Pine Ridge Vineyards

De Pine Ridge Chenin Blanc - Viognier 2022 is een prachtige illustratie van de vakmanschap en toewijding van Pine Ridge Vineyards. Deze boeiende blend van Chenin Blanc en Viognier onthult een zeldzame en verfijnde smaakervaring, typerend voor de rijke Napa Valley terroir.

De wijn opent met verleidelijke aroma's van rijpe witte perziken, florale hints van jasmijn en subtiele kruidige tonen, die een voortreffelijke complexiteit aan de wijn toevoegen. Chenin Blanc zorgt voor frisheid en een heldere zuurgraad, terwijl Viognier de wijn verrijkt met zijn voluptueuze textuur en diepte. Het resultaat is een prachtig gebalanceerde wijn met een lange, elegante afdronk.

In het glas presenteert deze wijn zich met een heldere, strogele kleur. De zorgvuldige vinificatie en de combinatie van deze twee druivensoorten zorgen voor een wijn die zowel nu als over enkele jaren genoten kan worden. De Pine Ridge Chenin Blanc - Viognier 2022 is een toonbeeld van de dynamische en innovatieve geest van Pine Ridge Vineyards.

Proefnotitie:

Een levendige, frisse aanzet gevolgd door een rijk palet aan smaken waaronder citrusvruchten, meloen, en een hint van vanille. De afwerking is lang en verfijnd.

Eten dat goed past:

Uitstekend bij zeevruchten, lichte pasta's, Aziatische gerechten, en verse salades.

Over het wijnhuis:

Pine Ridge Vineyards, gelegen in het hart van Napa Valley, staat bekend om zijn innovatieve benadering en toewijding aan kwaliteit. Met een focus op terroir-gedreven wijnen, weerspiegelt elk van hun creaties de unieke karakteristieken van de regio.

  • Herkomst: Nappa Valley, Californië, Verenigde Staten
  • Druivensoort: 80% Chenin Blanc, 20% Viognier
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Rijp, gebalanceerd, elegant
  • Houdbaarheid: 3-5 jaar
  • Vinificatie: Zorgvuldig geselecteerde druiven, moderne vinificatietechnieken met nadruk op het behoud van fruitige aroma's.
  • Serveertemperatuur: 10-12°C
  • Glasadvies: witte wijnglas
  • Lekker bij: zeevruchten, lichte pasta's, Aziatische gerechten, en verse salades
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »