Kullabergs Vingård Askesäng White 2021
€46,42

Kullabergs Vingård Askesäng White 2021

Kullabergs Vingård Askesäng 2021 is een buitengewone Zweedse wijn met souvignier gris en solaris druiven, die de zonovergoten smaken van Skåne perfect tot leven brengen. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

Kullabergs Vingård Askesäng 2021

Een verfijnde Zweedse creatie uit de wijngaarden van Kullabergs.

Kullabergs Vingård Askesäng 2021 is een parel van een Zweedse wijn, afkomstig van het gerenommeerde wijnhuis Kullabergs. Deze speciale wijn is gemaakt van een blend van souvignier gris en solaris druiven, geteeld in de prachtige regio Skåne.

Deze wijn is een ware expressie van de Zweedse terroir, met zorgvuldig geselecteerde druiven die de zonovergoten glooiende heuvels van Skåne weerspiegelen. Het jaar 2021 heeft een oogst voortgebracht die de volle smaak en de unieke eigenschappen van deze regio tot leven brengt.

Proefnotitie:

Kullabergs Vingård Askesäng 2021 betovert met een heldere strogele kleur en een verleidelijke neus van exotische vruchten, witte bloemen en een vleugje honing. In de mond onthult deze wijn een perfecte balans tussen frisheid en rijkdom, met smaken van sappige perziken, citrus en een vleugje kruidigheid. De afdronk is lang en zijdezacht, en laat een blijvende indruk achter.

Eten dat goed past:

Kullabergs Vingård Askesäng 2021 is een veelzijdige wijn die perfect samengaat met diverse gerechten. Probeer deze wijn met zeevruchten, gegrilde kip, of een frisse salade. Het is ook een uitstekende keuze om van te genieten bij zomerse picknicks en lichte maaltijden.

Over het wijnhuis:

Kullabergs is een gerenommeerd Zweeds wijnhuis dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Gelegen in het schilderachtige Skåne, een regio die steeds meer erkenning krijgt in de wijnwereld, heeft Kullabergs zich toegelegd op het produceren van wijnen die de unieke smaak van deze regio weerspiegelen. Met jarenlange expertise en een passie voor wijnbouw, heeft Kullabergs een indrukwekkende collectie wijnen gecreëerd, waaronder de voortreffelijke Kullabergs Vingård Askesäng 2021.

  • Herkomst:
  • Druivensoort: Souvignier gris, Solaris
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Fris doch rijk
  • Houdbaarheid: 5-8 jaar
  • Vinificatie: zowel barriques als RVS
  • Serveertemperatuur: 12-16℃
  • Glasadvies: Bordeaux glas
  • Lekker bij: Heerlijk bij smorgasbord ofwel Zweedse tapas. Ook lekker bij gegrilde vis.
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »