Dyrehøj Vingaard RÖS Solaris 2021
€31,95

Dyrehøj Vingaard RÖS Solaris 2021

Laat je smaakpapillen dansen met Dyrehøj Vingaard RÖS Solaris 2021 - een verfrissende zomerse wijn die de zonvangen en de smaak van Denemarken tot leven brengt. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

Dyrehøj Vingaard RÖS Solaris 2021, Røsnæs, Denemarken

Een Zonovergoten Deens Avontuur in Elke Slok

Dyrehøj Vingaard RÖS Solaris 2021 is een ode aan de zomer, gevangen in een wijn die barst van frisheid en levendige smaken. Deze wijn wordt geproduceerd in het pittoreske Dyrehøj Vingaard, gelegen in het glooiende landschap van Denemarken. De naam "Solaris" weerspiegelt niet alleen de zonnige Deense dagen waarop de druiven gedijen, maar ook de zon die in elke slok schijnt.

De Solaris-druif, de ware ster van deze wijn, is een kruising van verschillende druivensoorten, waardoor hij unieke eigenschappen bezit. De wijn heeft een bleke strokleur met groene reflecties en een delicate neus van bloemen en citrusvruchten. Het palet wordt geopend met verfrissende tonen van groene appel, perzik en een vleugje honing, gevolgd door een heldere zuurgraad die de wijn een levendige en evenwichtige afdronk geeft.

Deze wijn heeft reeds de erkenning van gerenommeerde wijnexperts ontvangen. Met vermeldingen in de gidsen van James Suckling en Wine Spectator, staat Dyrehøj Vingaard RÖS Solaris 2021 garant voor kwaliteit en genot. De meesterlijke vinificatie en zorgvuldige selectie van druiven resulteren in een wijn die elke verwachting overtreft.

Voor het perfecte culinaire partnerschap, combineert deze wijn uitstekend met zeevruchten, gegrilde kip, frisse salades of gewoon als aperitief op een zonnig terras. De zomer was nog nooit zo smaakvol.

Eten dat goed past:

Dyrehøj Vingaard RÖS Solaris 2021 is de ideale metgezel voor zeevruchten, met name oesters en garnalen. Het harmonieert ook prachtig met gegrilde kipgerechten en frisse groene salades. Of geniet er gewoon van als een verfrissend aperitief op warme zomerdagen.

Over het wijnhuis:

Dyrehøj Vingaard is een toonaangevend wijnhuis gevestigd in Denemarken, waar ze met passie en vakmanschap wijnen produceren die de unieke Deense terroir weerspiegelen. Het wijnhuis is bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en hoge kwaliteitsnormen. Hun Solaris 2021 is een voorbeeld van hun voortreffelijk vakmanschap en streven naar uitmuntendheid.

  • Herkomst: Røsnæs, Denemarken
  • Druivensoort: Solaris
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Fruitig
  • Houdbaarheid: 2-3 jaar
  • Vinificatie:
  • Serveertemperatuur: 8-10°C
  • Glasadvies: Wit Wijnglas
  • Lekker bij: Lekker als aperitief of bij een frisse salade.
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »