Bodegas Beronia Rioja Crianza 2019
€15,60

Bodegas Beronia Rioja Crianza 2019

Geniet van de rijke smaken van Beronia Rioja Crianza 2019, een meesterwerk van Bodegas Beronia. Deze rode wijn is een perfecte combinatie van Tempranillo en Garnacha druiven, met een vleugje Mazuelo, die samen een harmonieuze en elegante smaak creëren. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

Bodegas Beronia Rioja Crianza 2019 - Een Betoverende Spaanse Rode Wijn

Beronia Rioja Crianza 2019 is een waar kunstwerk uit de beroemde Bodegas Beronia wijngaarden. Met zorgvuldig geselecteerde Tempranillo en Garnacha druiven, en een subtiele toets van Mazuelo, biedt deze wijn een diepe en levendige ervaring voor elke wijnliefhebber. De wijn wordt gekenmerkt door zijn evenwichtige smaakprofiel, met fruitige tonen van rijpe bessen, kruidige hints en zachte vanilletonen door rijping in eikenhouten vaten. Beronia Rioja Crianza 2019 is een uitstekende keuze om te genieten bij verschillende gelegenheden en gerechten.

De druiven voor Beronia Rioja Crianza 2019 worden met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Na een traditionele gisting ondergaat de wijn een rijping van 12 maanden in gemengde eikenhouten vaten, gevolgd door nog eens 6 maanden flesrijping.

Proefnotitie:

Ervaar een harmonieus samenspel van rijpe bessen, subtiele kruiden en delicate vanilletonen in elke slok van Beronia Rioja Crianza 2019. De zachte tannines en levendige zuurgraad zorgen voor een zijdezachte afdronk.

Onderscheidingen:

James Suckling: 92 punten

Wine Spectator: 90 punten

Robert Parker: 91 punten

Luca Maroni: 91 punten

Eten dat goed past:

Perfect bij gegrild rood vlees, kruidige tapas en gerijpte kazen.

Over het wijnhuis:

Bodegas Beronia heeft een rijke geschiedenis van vakmanschap en toewijding aan uitmuntendheid. Gevestigd in de Rioja-regio van Spanje, staat het wijnhuis bekend om het produceren van premium wijnen die de essentie van het terroir vastleggen.

Geniet van de prachtige Beronia Rioja Crianza 2019 en ontdek de perfecte harmonie van smaken die deze wijn te bieden heeft. Koop nu bij Wijnig.nl en beleef de magie van Spaanse wijn in elke slok.

  • Herkomst: Rioja, Spanje
  • Druivensoort: Garnacha, Tempranillo
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Vol, Rond
  • Houdbaarheid: 5-8 jaar
  • Vinificatie: Tradioneel hout gelagerd
  • Serveertemperatuur: 16-18 graden
  • Glasadvies: Bordeaux glas
  • Lekker bij:
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »