Diep kersenrood. Mooi rood fruit in de geur, vanille, tijm en laurier, wat peperigheid, breed. Een stevige smaak, met kruiden en bitter, wat tannines, maar veel zwoelheid, room en zuidelijke kruiden.
Blend van typische blauwe druiven uit de regio, van 25 jaar oude wijnstokken. Wijn met veel fruit en een medium body door rijping in gebruikte vaten van eikenhout.
Verleidelijke geuren van rijpe aalbessen, toast, iets gebrande specerijen en aardse tonen. Veel sap in de aanzet. Fijne Tannines, veel tonen van fruit maar ook zwart fruit. Goede romige lengte.
Fruitige wijn van biologisch geteelde druiven, met aroma’s van rood fruit en een hint van rode peper. Kan op warme zomerdagen prima licht gekoeld gedronken worden.
Een ongewone blend van sangiovese en merlot uit Terre di Chieti, het subgebied van de Abruzzen dat grenst aan de Adriatische Zee. Een robijnrode wijn met aroma's van rijp rood fruit en zoete specerijen.
Deze verfijnde rode wijn is fantastisch. De hand geoogste pinot noir toont zijn typische kenmerken doordat de druiven streng zijn geselecteerd waarmee het mooiste sap is verkregen.