Een elegante en complexe wijn met geuren van bloemen, rood fruit en een vleugje hout. Rond in de mond met smaken van vanille, rode kersen, aardbeien, bosbessen, chocolade, rozemarijn en een variatie aan kruiden. Elegante tannines met een lange afdronk.
De grondleggers van de Brunello di Montalcino en 1 van de meest gerenomeerde huizen in Montalcino: Biondi Santi
Superieure Sangiovese Grosso met enorm bewaarpotentieel.
De grondleggers van de Brunello di Montalcino en 1 van de meest gerenomeerde huizen in Montalcino: Biondi Santi
Superieure Sangiovese Grosso met enorm bewaarpotentieel.
Dat verschillende wijngaarden sangiovese-druiven opleveren met zeer opvallende en duidelijke kenmerken en verschillen, wekte meteen de nieuwsgierigheid van Francesco Ricasoli. Zijn toewijding samen met verlangen, onderzoek, vastberadenheid en vooral een d
De grondleggers van de Brunello di Montalcino en 1 van de meest gerenomeerde huizen in Montalcino: Biondi Santi
Superieure Sangiovese Grosso met enorm bewaarpotentieel.
In de geur kersen en pruimen met ondertonen van tabak en leder. In de mond uitgebalanceerd, volmondig, intensief, elegant en sappig met lichte kruidige toetsen van zwarte chocolade en zoethout.
Complexe wijn van het befaamde huis Poliziano. Krachtig op fruit gemaakt, maar biedt meer. Kruidigheid, vanille, zwoele afdronk. Een échte 'Vino Nobile' die je opent bij vleesgerechten.
Dat verschillende wijngaarden sangiovese-druiven opleveren met zeer opvallende en duidelijke kenmerken en verschillen, wekte meteen de nieuwsgierigheid van Francesco Ricasoli. Zijn toewijding samen met verlangen, onderzoek, vastberadenheid en vooral een d
Dat verschillende wijngaarden sangiovese-druiven opleveren met zeer opvallende en duidelijke kenmerken en verschillen, wekte meteen de nieuwsgierigheid van Francesco Ricasoli. Zijn toewijding samen met verlangen, onderzoek, vastberadenheid en vooral een d
Een geur met zwart fruit, pruimen, leer, vanille, in de smaak stevig, met concentratie, room, rijkdom met wat tannines na. Een mooi glas bij wild, rood vlees of in combinatie met wat stevig smakende kaas.