The Private Wine Collection Eau de Provence Rosé 2023
€16,95

The Private Wine Collection Eau de Provence Rosé 2023

Geniet van de EAU de Provence in een klassiek mooie, droge biologische rosé. Verfrissende tonen van citrus en steenfruit worden prachtig aangevuld met hints van garrigue, waardoor elke slok verkwikkend smaakt. Van de makers van Ultimate Provence Rosé ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

The Privat Wine Collection; Eau de Provence Rosé 2023

Een verfrissende elegante rosé uit de Provence

Eau de Provence 2023... Dat klinkt haast alsof je de essentie van een parfum vasthoudt. Deze wijn vangt duidelijk de ziel van de Provence in elke druppel. Geteeld op biologisch gecertificeerde wijngaarden, gelegen op een koel plateau op 300 meter hoogte, waardoor de druiven langzaam rijpen en de aroma's intenser en complexer worden. Geoogst tijdens de nacht voor maximale frisheid in het glas. Ontdek direct de aroma's van citrus en bloesems, gevolgd door steenfruit en een vleugje mediterrane kruiden. Gebotteld in een lichtgewicht, handgemaakte fles met een katoenen etiket, waardoor het ook nog eens een duurzame keuze is.

Perfect voor die warme zomeravonden, zowel op zichzelf als in combinatie met gegrilde garnalenspiesjes, geitenkaas omwikkeld met spek en natuurlijk een verfijnde sashimi van tonijn gevangen op de lijn. Laat de zwoele zomeravonden maar komen.

Proefnotitie:

Heerlijk direct citrus en zijn bloesem in de neus, verder steenfruit gevolgd door pijnbomengeur en wat wilde mediterrane kruiden

Eten dat goed past:

Perfect bij gegrilde vis, salades en lichte pastagerechten.

Over het wijnhuis:

Château de Berne, gelegen in de idyllische Provence, staat bekend om zijn toewijding aan het produceren van hoogwaardige wijnen. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw, combineert het wijnhuis traditie met innovatie om wijnen te produceren die de essentie van de Provence vangen.

  • Herkomst: Côtes de Provence, Frankrijk
  • Druivensoort: Grenache, Cinsault, Syrah
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Fris, fruitig, verkwikkend
  • Houdbaarheid: 2-3 jaar
  • Vinificatie: RVS
  • Serveertemperatuur: 8-10°C
  • Glasadvies: Bordeaux glas
  • Lekker bij: Salade, Gegrilde vis, Zomers terras
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »