St. Michael-Eppan Gewürztraminer 2022
€19,95

St. Michael-Eppan Gewürztraminer 2022

Ontdek de verfijnde aroma's van St. Michael-Eppan Gewürztraminer 2022, een meesterwerk uit Alto Adige. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

St. Michael-Eppan Gewürztraminer 2022

St. Michael-Eppan Gewürztraminer - Een Aromatische Ervaring

De St. Michael-Eppan Gewürztraminer 2022 is een uitzonderlijke witte wijn die de essentie van de Gewürztraminer-druif perfect belichaamt. Deze wijn, afkomstig uit de befaamde Alto Adige-regio in Italië, staat bekend om zijn intense aromatische profiel en elegante structuur.

Bij het openen van de fles komt een boeket van aroma's je tegemoet, waarin exotisch fruit, lychee, rozenblaadjes en een vleugje kruidigheid de boventoon voeren. In de mond biedt deze Gewürztraminer een harmonieuze balans tussen zoetheid en zuurheid, resulterend in een volle, maar frisse smaakbeleving. De afdronk is lang en aangenaam, waarbij de subtiele kruidigheid nog even nazindert.

Proefnotitie:

De St. Michael-Eppan Gewürztraminer 2022 toont een heldere, strogele kleur met gouden reflecties. De neus is intens met noten van tropisch fruit, honing en een hint van kruiden. In de mond is de wijn rijk en goed gestructureerd, met een uitstekende balans en lange afdronk.

Eten dat goed past:

Uitstekend bij Aziatische gerechten, pittige kaassoorten, en fruitdesserts. Een veelzijdige begeleider van zowel kruidige als zoete gerechten.

Over het Wijnhuis:

St. Michael-Eppan, opgericht in 1907, is een van de toonaangevende wijnhuizen in Alto Adige, Italië. Hun filosofie is gebaseerd op het produceren van wijnen van de hoogste kwaliteit, waarbij traditie en innovatie samenkomen. Dit wijnhuis is bekend om zijn uitmuntende Gewürztraminers, die de unieke terroir van de regio weerspiegelen.

  • Herkomst: Alto Adige / Südtirol / Italië
  • Druivensoort: Gewürztraminer
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Fris, droog, aromatisch
  • Houdbaarheid: 3-5 jaar
  • Vinificatie: RVS
  • Serveertemperatuur: 8-10°C
  • Glasadvies: Bordeaux glas
  • Lekker bij: Aziatische gerechten, pittige kaassoorten, fruitdesserts
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »