José Pariente Victoria Rosado 2022
€15,50

José Pariente Victoria Rosado 2022

Geniet van de levendige Jose Pariente Victoria Rosado 2022, een Spaanse Rosé die de zintuigen prikkelt met frisse fruittonen en een elegante afdronk. Een heerlijke blend van tempranillo, garnacha en viognier. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

José Pariente Victoria Rosado 2022

Levendige Spaanse Rosé met Tempranillo, Garnacha en Viognier druiven.

De Jose Pariente Tempranillo Garnacha Rosado do 'Victoria' 2022 is een meesterwerk van Bodegas Jose Pariente, een gerenommeerd wijnhuis met een rijke geschiedenis van kwaliteitswijnen. Deze Spaanse Rosé belichaamt het vakmanschap en de passie van de wijnmakers.

Met een perfecte blend van Tempranillo en Garnacha druiven biedt deze Rosé een harmonieuze balans tussen fruitige aroma's en een verfrissende zuurgraad. De heldere roze kleur nodigt uit tot een eerste slok, waarbij de geuren van rijpe aardbeien, sappige frambozen en een vleugje citrus direct opvallen. In de mond onthult de wijn een levendige frisheid die wordt aangevuld met subtiele kruidige tonen.

De Tempranillo Garnacha Rosado 'Victoria' 2022 is een veelzijdige keuze, ideaal voor ontspannen momenten en feestelijke gelegenheden. De afdronk is elegant en langdurig, wat de verfijnde kwaliteit van deze wijn onderstreept.

Proefnotitie:

Levendige aroma's van rijpe aardbeien, sappige frambozen en een vleugje citrus. Fris en harmonieus in de mond, met subtiele kruidige accenten en een elegante afdronk.

Eten dat goed past:

Deze Rosé is een uitstekende keuze bij lichte zomerse salades, gegrilde visgerechten en mediterrane tapas.

Over het wijnhuis:

Bodegas Jose Pariente staat bekend om zijn toewijding aan uitmuntendheid in wijnproductie. Met generaties ervaring heeft het wijnhuis een reputatie opgebouwd voor het creëren van wijnen die de rijke Spaanse wijntradities weerspiegelen. Hun focus op kwaliteit en innovatie maakt hen een gewaardeerde naam in de wijnwereld

  • Herkomst: Spanje
  • Druivensoort: Tempranillo, Grenache, Viognier
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Fris en Fruitig
  • Houdbaarheid: 2 jaar
  • Vinificatie: rvs
  • Serveertemperatuur: 8-12 graden
  • Glasadvies: Witte wijn glas
  • Lekker bij: lichte salades, gegrilde visgerechten en mediterrane tapas.
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »