Gusbourne Estate Brut Rosé 2018
€63,75

Gusbourne Estate Brut Rosé 2018

Ervaar de elegantie van Gusbourne Brut Rosé 2018. Een prachtige Engelse mousserende wijn met tonen van rood fruit en een verfijnde bubbels. Perfect voor speciale gelegenheden. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

Gusbourne Brut Rosé 2018

Een verfijnde sprankeling uit Engeland

Gusbourne Brut Rosé 2018 is een prachtige mousserende wijn die zijn oorsprong vindt in het hart van Engeland. Het wijnhuis Gusbourne staat bekend om zijn toewijding aan het produceren van kwaliteitswijnen en deze Brut Rosé is geen uitzondering.

Deze wijn is gemaakt van een zorgvuldig samengestelde blend van druiven, waaronder 50% Pinot Noir, 40% Chardonnay en 10% Pinot Meunier. Het resultaat is een wijn die zich kenmerkt door zijn verfijnde bubbels en complexe aroma's. In de neus komen tonen van rood fruit naar voren, met hints van aardbeien en frambozen.

De vinificatie van Gusbourne Brut Rosé 2018 is een nauwgezet proces, waarbij de wijn wordt gerijpt in de fles om zijn karakteristieke bubbels en smaakprofiel te ontwikkelen. Het resultaat is een wijn met een levendige frisheid en een elegante afdronk.

De smaak van deze mousserende wijn is evenwichtig en verfijnd. De aanhoudende bubbels zorgen voor een feestelijk tintje, terwijl de rode fruitsmaken de smaakpapillen verleiden. Gusbourne Brut Rosé 2018 is een uitstekende keuze voor speciale momenten en vieringen.

Proefnotitie:

Kleur: Een prachtige zalmroze kleur.

Neus: Aroma's van aardbeien en frambozen.

Smaak: Levendige bubbels, frisheid en rode fruitsmaken.

Afdronk: Elegant en langdurig.

Awards:

Oogstjaar 2018 - 95pt (Wine Enthusiast)

Oogstjaar 2018 - 91pt (Tim Atkin)

Eten dat goed past:

Gusbourne Brut Rosé 2018 is ideaal als aperitief, maar past ook perfect bij lichte gerechten, zoals zeevruchten, salades en zachte kazen. Het is een veelzijdige wijn voor verschillende culinaire combinaties.

Over het wijnhuis:

Gusbourne is een vooraanstaand Engels wijnhuis met een rijke geschiedenis van wijnproductie. Gelegen in Kent, Engeland, staan ze bekend om hun toewijding aan het maken van hoogwaardige mousserende wijnen die de elegantie van de regio weerspiegelen.

  • Herkomst: Kent/Sussex, Verenigd Koninkrijk
  • Druivensoort: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Brut, Fruitig verfijnde mousse
  • Houdbaarheid: 3-5 jaar
  • Vinificatie: Méthode Traditionelle
  • Serveertemperatuur: 8-10°C
  • Glasadvies: Flûte of wijnglas voor mousserende wijn
  • Lekker bij: Aperitief, borrel, lichte visgerechten
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »