Bodegas Valdemar Conde de Valdemar Rioja Blanco 2021 Nieuwe Vintage!
€9,75

Bodegas Valdemar Conde de Valdemar Rioja Blanco 2021

Ontdek de verfijnde pracht van Bodegas Valdemar Conde de Valdemar Rioja Blanco 2021. Een harmonieuze mix van Viura en Malvasia druiven resulteert in een verfrissende en elegante witte wijn met subtiele fruitige aroma's. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

Bodegas Valdemar Conde de Valdemar Rioja Blanco 2021, Rioja, Spanje

Frisse Elegance uit de Rioja Regio

De Bodegas Valdemar Conde de Valdemar Rioja Blanco 2021 is een meesterwerk dat de essentie van de Rioja regio vastlegt. De wijn wordt geproduceerd door het gerenommeerde wijnhuis Bodegas Valdemar, dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en traditie. Met een perfecte blend van 80% Viura en 20% Malvasia druiven, biedt deze wijn een verrassend frisse en harmonieuze smaakbeleving.

De druiven worden met uiterste zorg met de hand geoogst en ondergaan een zorgvuldige vinificatie om de puurheid van het fruit te behouden. De wijn vertoont een heldere, bleekgele kleur en onthult aroma's van wit fruit, citrus en florale tonen. Het palet wordt gedomineerd door levendige citrustonen en subtiele minerale nuances, wat leidt tot een verfrissende afdronk.

De Bodegas Valdemar Conde de Valdemar Rioja Blanco 2021 is een uitstekende keuze voor liefhebbers van witte wijn met een elegante structuur. Het is een veelzijdige wijn die zowel op zichzelf als bij diverse gerechten tot zijn recht komt. Proef de frisheid van de Rioja regio in elke slok.

Proefnotitie:

Geniet van de verfijnde aroma's van wit fruit, citrus en bloemen. De smaak onthult levendige citrustonen en een subtiele minerale afdronk.

Onderscheidingen:

James Suckling: 92 punten

Wine Spectator: 90 punten

Eten dat goed past:

Combineer deze witte wijn met gegrilde zeevruchten, salades met geitenkaas en lichte pastagerechten voor een harmonieuze gastronomische ervaring.

Over het wijnhuis:

Bodegas Valdemar heeft een rijke geschiedenis van wijnproductie in de Rioja regio. Met een sterke focus op vakmanschap en innovatie, blijft het wijnhuis wijnen van topkwaliteit produceren die de essentie van het terroir weerspiegelen.

Verrijk uw wijnervaring met de Bodegas Valdemar Conde de Valdemar Rioja Blanco 2021. Deze witte wijn belichaamt de verfijning van de Rioja regio en is een perfecte metgezel voor diverse gerechten en gelegenheden. Bestel nu op www.wijnig.nl en geniet van deze heerlijke creatie van Bodegas Valdemar.

  • Herkomst: Spanje-Rioja
  • Druivensoort: Viura-Malvasia
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Fris en Fruitig
  • Houdbaarheid: 0-2
  • Vinificatie: rvs
  • Serveertemperatuur: 8-10
  • Glasadvies: Bordeaux glas
  • Lekker bij: Schaal en schelpdieren en mooi als aperitief
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »