Bodegas Habla Habla La Tierra 2022
€12,45

Bodegas Habla Habla La Tierra 2022

Geniet van de levendige en gedurfde smaken van Bodegas Habla Habla La Tierra 2022. Deze rode wijn uit Extramadura, Spanje, omarmt de unieke terroir met tonen van rijp fruit en kruiden, ondersteund door zijdezachte tannines. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

Bodegas Habla Habla La Tierra 2022

Verken de levendige smaken van Spanje

Bodegas Habla Habla La Tierra 2022 is een opmerkelijke rode wijn die de passie en expertise van Bodegas Habla belichaamt. Gelegen in het hart van Extramadura, Spanje, heeft dit wijnhuis een reputatie opgebouwd voor het produceren van wijnen die de zintuigen prikkelen en de verbeelding stimuleren. Met een zorgvuldig samengestelde blend van Tempranillo, Syrah en Cabernet Sauvignon druiven, biedt deze wijn een unieke smaakervaring die de rijkdom van de regio weerspiegelt. De wijn ondergaat een rijping van 4 maanden op Frans eiken vaten, waardoor het een subtiele complexiteit en elegantie krijgt. In het glas onthult de Habla La Tierra 2022 een diepe robijnrode kleur met een verleidelijk boeket van rijpe bessen, kruiden en een vleugje vanille. Op het gehemelte komen de smaken tot leven met levendige fruitige tonen van kersen en bramen, vergezeld van hints van kruiden en een zijdezachte textuur. De afdronk is lang en verkwikkend, waardoor je verlangt naar meer. Deze wijn is een ware verleiding voor degenen die op zoek zijn naar iets bijzonders en zal zeker de meest veeleisende fijnproevers bekoren.

Proefnotitie:

Diepe robijnrode kleur. Aroma's van rijpe bessen, kruiden en vanille. Levendige fruitige smaak van kersen en bramen met een zijdezachte textuur en een lange, verkwikkende afdronk.

Onderscheidingen:

James Suckling: 92 punten

Robert Parker: 90 punten

Wine Spectator: 91 punten

Luca Maroni: 93 punten

Eten dat goed past:

Perfect bij gegrild rood vlees, stoofschotels, harde kazen en pastagerechten.

Over het wijnhuis:

Bodegas Habla is een toonaangevend wijnhuis gevestigd in Extramadura, Spanje. Met een toewijding aan innovatie en vakmanschap, produceert het wijnhuis opmerkelijke wijnen die de unieke terroir van de regio weerspiegelen. Met een focus op kwaliteit en authenticiteit heeft Bodegas Habla een wereldwijde reputatie opgebouwd voor zijn uitstekende wijnen die zowel liefhebbers als kenners bekoren.

  • Herkomst: Extremadura, Spanje
  • Druivensoort: Tempranillo, Syrah, Cabernet Sauvignon
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Fruitig, Vol, kruidig
  • Houdbaarheid: 3-5 jaar
  • Vinificatie: Rijping 4 maanden op Frans eiken vaten
  • Serveertemperatuur: 16-18°C
  • Glasadvies: Bordeaux glas
  • Lekker bij: gegrild rood vlees, stoofschotels, harde kazen en pastagerechten
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »