Domaine de la Janasse Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes 2021
€103,95

Domaine de la Janasse Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes 2021

Een onmisbare Franse klassieker. De Domaine de la Janasse Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes 2021 is rijk, krachtig en complex, met diepe aroma's van donkere bessen, kruiden en een zijdezachte afdronk. ...Meer informatie

Toevoegen aan winkelwagen

Domaine de la Janasse Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes 2021

Een meesterwerk uit de Rhône-vallei.

Domaine de la Janasse Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes 2021 is een meesterwerk uit de Rhône-vallei. Deze wijn is gemaakt van voornamelijk grenache (wijnstokken van minstens 80 jaar oud), aangevuld met een beetje mourvèdreen wordt gekenmerkt door zijn diepe complexiteit en uitgesproken karakter.

Bij het proeven van deze wijn ontdekt u weelderige aroma's van zwarte bessen, kersen, kruiden en een vleugje mineraliteit. De smaak is vol, rijk en evenwichtig, met zijdezachte tannines die leiden naar een indrukwekkend lange afdronk.

De Domaine de la Janasse Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes 2021 heeft meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder erkenning van gerenommeerde wijnexperts zoals James Suckling, Robert Parker, Wine Spectator en Luca Maroni.

Deze prachtige wijn past uitstekend bij gegrild rood vlees, lam, wildgerechten en gerijpte kazen. Geniet van deze Franse klassieker bij speciale gelegenheden en deel de schoonheid van de Rhône-vallei met uw gasten.

Proefnotitie:

Een wijn met veel structuur en concentratie. In de mond zachte maar breed, veel rijp fruit zoals kirsch en zwarte bessen, krachtige tannines en een minutenlange afdronk. Een beleving op zichzelf!

Eten dat goed past:

Gegrild rood vlees, lam, wildgerechten, gerijpte kazen

Over het wijnhuis:

Domaine de la Janasse, gevestigd in Châteauneuf-du-Pape, is een bekroonde wijnproducent die bekend staat om zijn toewijding aan het maken van uitstekende Rhône-wijnen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1973, heeft het wijnhuis zich gevestigd als een leider in de regio en is het synoniem geworden voor kwaliteit en vakmanschap.

Koop nu de Domaine de la Janasse Châteauneuf-du-Pape Vieilles Vignes 2021 en ontdek de prachtige smaken van de Rhône-vallei in elke slok. Een onvergetelijke wijnervaring wacht op u.

  • Herkomst: Rhône, Frankrijk
  • Druivensoort: Cuvée van de oudste Grenache-stokken, meer dan 80 jaar, aangevuld met wat Mourvèdre.
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: Rijk, complex, zijdezacht
  • Houdbaarheid: 2035
  • Vinificatie: geheel volgens de klassieke methode gemaakt. Rijping 40% op nieuwe eiken vaten, 60% op foeders.
  • Serveertemperatuur:
  • Glasadvies:
  • Lekker bij:
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »