8 Producten
De Dochter van de Korenaar Nouveau Riche (0,33l)
€3,25

De Dochter van de Korenaar Nouveau Riche (0,33l)

Een Belgisch wit bier, gebrouwen met extra boekweit en Rozemarijn. Na hergisting, ondergaat het bier een 4 maanden, durende lagering op Brunello vaten. Het is een complex maar verfrissend bier!

De Dochter van de Korenaar Fleur Sauvage (0,50l)
€6,95

De Dochter van de Korenaar Fleur Sauvage (0,50l)

De I.P.A. Belle-Fleur wordt op houten wijn vaten verder gerijpt met toevoeging van wat wilde gist. Deze gedeeltelijk wilde vergisting duurt zo’n 1½ jaar.

De Dochter van de Korenaar L'Ensemble di Montalcino (0,33l)
€6,95

De Dochter van de Korenaar L'Ensemble di Montalcino (0,33l)

Deze barley-wine L’Ensemble rijpt gedurende ongeveer 1 jaar op Brunello vaten van het bekende Castello di Banfi.
Maar het is wel bier!

De Dochter van de Korenaar Bien-Sûr (0,75l)
€7,95

De Dochter van de Korenaar Bien-Sûr (0,75l)

Een bijzondere Gin-Sour ale gemaakt uit het overgebleven extract van de Ensemble. Vatrijping op wijnvaten gedurende 4 maanden.

De Dochter van de Korenaar La Renaissance Silver (0,50l)
€7,95

De Dochter van de Korenaar La Renaissance Silver (0,50l)

Oorspronkelijke Engelse IPA met langdurige rijping (1 jaar) op witte Bourgogne-vaten (Puligny-Montrachet) 7% vol.

De Dochter van de Korenaar La Renaissance Gold (0,50l)
€9,25

De Dochter van de Korenaar La Renaissance Gold (0,50l)

Oorspronkelijke Engelse IPA met langdurige rijping (1,5 jaar) op witte Bourgogne-vaten (Puligny-Montrachet) 7% vol.

De Dochter van de Korenaar Embrasse Peated (0,66l)
€9,95

De Dochter van de Korenaar Embrasse Peated (0,66l)

Op Islay whiskey vaten gerijpt bier met een waanzinnig zachte smaak. Duidelijke herkenbare tonen van de whiskey in het bier.

De Dochter van de Korenaar Rien Ne Va Plus 4 Years Barrel Aged (0,50l)
€21,95
4 YEARS BARREL AGED

De Dochter van de Korenaar Rien Ne Va Plus 4 Years Barrel Aged (0,50l)

Innovatief en verrassend. Na een bezoek aan een Porthuis in Porto, ontstond het idee om op dezelfde manier, een Porto van bier te maken.