Deze bijzondere wijn heeft kenmerkende aroma’s als perzik en rabarber. De geur is expressief en open. De smaak van de wijn is fris met wat spanning in de aanzet gevolgd door milde smaken en droog in de finale met tonen van geel fruit.
Deze riesling Gutswein van Weingut Knewitz is intens lichtgeel en sprankelend in het glas. De neus is opwekkend, fris en mineralig ook ontstaan er aroma's van witte bloemen, abrikozen, nectarines, maar ook tonen van gekonfijte gember, citroenschil en gu
Een prima combinatie met gekruide, gebraden of gegrilde witte vis. Gevogelte en de traditionele noedelgerechten, zachte, romige kazen en geitenkazen. De 'Sauvage' kan ook prima gedronken worden als aperitief vanwege het vriendelijke karakter.
De Duitse evenknie van de Pinot blanc, de Weisser Burgunder, krijgt in de Pfalz, op de uitlopers van de Haardt, een mooi aromatisch karakter, met een uitgesproken frisheid.
De naam Fritz Haag behoeft geen uitleg. Deze Riesling van hem is al even hoog gewaardeerd door de culinaire wereld als al zijn andere wijnen. Een klassieke licht zoete Riesling van druiven van diverse percelen op de steile leistenen hellingen.
De wijn is mooi geurig en fruitig, met aangenaam appel en grapefruit, voorjaarsbloemen, mooi geparfumeerd, met een aangename, zachte smaak. Heerlijk sappig en levendig, droog van karakter, met de fijne zuren van de Riesling. Mild-droge witte wijn.
Duidelijke fruitaroma's van abrikoos en citrus in de neus. Complex en kruidig in de mond met aroma's van rijpe perziken. Een klassieke Riesling met een fijne, minerale en crispy afdronk.
Deze ‘sauvignon blanc II’ is een nieuwe versie van de sauvignon blanc, in een wat drogere en frissere stijl, met een fijne geur, kruisbessen, witte asperges, weelderig, vleugje grassig, licht exotisch en een vrij droge smaak, rins, fris en elegant.
Een spätlese gemaakt van gewürztraminer. De druiven worden laat geoogst en komen van wijngaarden met vulkanische ondergrond, één van de wijnwonders waar Kaiserstuhl bekend om staat.
Een spätlese gemaakt van gewürztraminer. De druiven worden laat geoogst en komen van wijngaarden met vulkanische ondergrond, één van de wijnwonders waar Kaiserstuhl bekend om staat.