Meer toegankelijk dan zijn grote broers Le Serre Nuove en Ornellaia. Deze wijn is zeer toegankelijk en ongecompliceerd, en wordt gemaakt om jong gedronken te kunnen worden. Gedurende zes maanden gelagerd op vaten die eerst voor Ornellaia zijn gebruikt.
Meer toegankelijk dan zijn grote broers Le Serre Nuove en Ornellaia. Deze wijn is zeer toegankelijk en ongecompliceerd, en wordt gemaakt om jong gedronken te kunnen worden. Gedurende zes maanden gelagerd op vaten die eerst voor Ornellaia zijn gebruikt.
Meer toegankelijk dan zijn grote broers Le Serre Nuove en Ornellaia. Deze wijn is zeer toegankelijk en ongecompliceerd, en wordt gemaakt om jong gedronken te kunnen worden. Gedurende zes maanden gelagerd op vaten die eerst voor Ornellaia zijn gebruikt.
Complexe en intense aroma's, gekenmerkt door hints van bosbessen en jam, gevolgd door tonen van tabak en cacao. In de mond is hij zacht, met zoete en elegante tannines. Lange en aanhoudende afdronk in de mond.
50% Merlot, 20% Cabernet Franc, 20%Cabernet Sauvignon, 10% Syrah. Le Macchiole kan in een adem worden genoemd met namen als Tenuta San Guido (Sassicaia) en Tenuta Ornellaia.
Donkerrode kleur met geuren van fris donker fruit, ceder, vanille, drop en wat lichte kruidigheid. Sappige aanzet met rijpe zuren en soepele tannines. Veel fruit en kruidigheid in de mond; een krachtige rode wijn met een gemiddelde afdronk.
Ontdek Petrolo Torrione 2019, een Toscane-wijn die traditie en innovatie samenbrengt. Volle, elegante smaken met zijdezachte tannines, perfect om van te genieten.
Ontdek Petrolo Torrione 2019, een Toscane-wijn die traditie en innovatie samenbrengt. Volle, elegante smaken met zijdezachte tannines, perfect om van te genieten.
Geurend naar viooltjes en trakterend op een mondvol donker fruit dat zich in de schaduw tot rijpheid heeft weten te worstelen. Zure pruimen en bittere kersen. Een zoetje van gebrande paprike en bittere chocola.
Merlot als een nieuwe interpretatie van het Bolgheri grondgebied. De wijngaarden liggen op een ongeveer 55 meter boven zeespiegel op klei-leemgronden die van alluviale oorsprong zijn en die de wijn complexe tonen geven met behoud van de geur en frisheid.
Diep robijnrood van kleur. Aroma’s van kersen, zwarte bessen, koffie, chocolade en zwarte peper. Fluweelzacht in de mond met verfijnde tannine en een lange afdronk.