Francis Ford Coppola Mixpakket Rood
€104,70 €75,00

Francis Ford Coppola Mixpakket Rood

Genieten van een mixpakket van Francis Ford Coppola! ...Meer informatie

In winkelwagen

2x Coppola Votre Sante Pinot Noir 2014
Gemaakt van 100% Pinot Noir rijpt deze wijn enkele maanden op eikenhout en vindt de rest van de gisting plaats op rvs. Door het koele klimaat krijgt deze wijn een levendig en soepel karakter.

2x Francis Ford Coppola Zinfandel Diamond Collection 2015
Er is een klein beetje petite syrah aan toegevoegd, om hem wat extra zoet fruit te geven, wat rondeur en sap –een perfecte combinatie. Na de gisting ondergaat de wijn een rijping van veertien maanden op barriques. Vaak wordt hiervoor Amerikaans eiken gebruikt, maar voor deze Zinfandel is bewust gekozen voor uitsluitend Frans hout, om hem een subtiele vanilletoon te geven, die prima samengaat met de mooie fruitaroma’s.

2x Francis Ford Coppola Syrah-Shiraz Diamond Collection 2014
De combinatie van de twee zorgt voor een wijn die veel diepgang, intensiteit en complexiteit heeft. Door het toevoegen van 20% petite sirah krijgt de wijn een mooi pepertje en levendige zuren. Hij rijpt 10 maanden op eiken barriques, Waarbij bewust is gekozen voor uitsluitend Frans hout, om hem een subtiele vanilletoon te geven, die prima samengaat met de mooie fruitaroma’s. Een heerlijk, bijzonder glas rood.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen