7 Producten
Castello Banfi Col di Sasso IGT 2014
€9,50 €7,95

Castello Banfi Col di Sasso IGT 2014

Prachtige zwoele geur met veel fruit zoals cassis, kersen en bosbessen. Een verleidelijke wijn van een top huis uit Toscane. Een stevige jongen met een zachtaardige randje, vanille in de afdronk.

Antinori le Maestrelle Rosso 2014
€11,99 €10,99

Antinori le Maestrelle Rosso 2014

Volle en intense geur met aroma's van divers rood fruit. Frisse en goed gebalanceerde complexe smaak met zachte tannines. Met tonen van cacao en vanille.

Antinori Marchesi Riserva Tenuta Tignanello 2013
€39,99 €31,75

Antinori Marchesi Riserva Tenuta Tignanello 2013

Er wordt gefluisterd dat men hier de de left-overs van de Tignanello in stopt. Een intense wijn van grootse kwaliteit

Barone Ricasoli 'Castello di Brolio' DOCG 2013
€42,90 €34,99
91/100 Punten

Barone Ricasoli 'Castello di Brolio' DOCG 2013

Bekroonde top Chianti met een geur van rood fruit zoals kersen en frambozen. De smaak is intens en krachtig met veel fruit. Ook zijn er hints van kruiden te ontdekken. Gemaakt van oude stokken, dus veel concentratie.

Barone Ricasoli 'Castello di Brolio' DOCG 2011
€42,90 €34,99
91/100 Punten

Barone Ricasoli 'Castello di Brolio' DOCG 2011

Bekroonde top Chianti met een geur van rood fruit zoals kersen en frambozen. De smaak is intens en krachtig met veel fruit. Ook zijn er hints van kruiden te ontdekken. Gemaakt van oude stokken, dus veel concentratie.

Brigaldara Amarone della Valpolicella Casa Vecie DOC 2010
€44,99 €39,50
95/100 Parker

Brigaldara Amarone della Valpolicella Casa Vecie DOC 2010

De koning uit Veneto; de Amarone. Fruit zoals kersen en bramen maar ook kaneel, bloemen, kruiden en zoethout zijn enkele van de vele geuren en smaken die uit het glas springen. Complexe en uitgebalanceerde (eet)wijn.

Castello Banfi Brunello di Montalcino DOCG 2011
€49,95 €42,50
95/100 Parker

Castello Banfi Brunello di Montalcino DOCG 2011

De absolute top van Banfi. Geuren van ceder, braam, leder en vanille. Rijp fruit en specerijen in de afdronk. Volwassen tannines en dus ultiem met een goed stuk Parmigiano Reggiano, bij een stevig wild gerecht of gegrilde T-bone steak.