Francis Ford Coppola Diamond Only! DIAMOND ONLY!
€119,00 €108,00

Francis Ford Coppola Diamond Only!

Het ultieme pakket voor de liefhebber van de Coppola Diamond Collection. 6 verschillende rode en witte wijnen uit de Diamond serie bij elkaar voor een aantrekkelijke prijs! Prachtig cadeau voor de feestdagen of voor op tafel. ...Meer informatie

In winkelwagen

Francis Ford Coppola de wijnmaker...

Het verhaal van de wijnen van de beroemde regisseur Coppola is op zichzelf al een film! Hij was helemaal niet van plan om wijnmaker te worden, maar als eerbetoon aan zijn grootouders die als Italiaanse immigranten naar New York kwamen en in hun kelder wijnen maakte, besloot hij in 1975 een stuk grond in Californië te kopen om daar op kleine schaal wijn te verbouwen. Dat bleek de start van een geweldig avontuur wat leidde tot een prachtig wijnbedrijf en dito wijnen! Want de Coppola's hebben gevoel voor goede wijn en ook voor het omringende milieu, want het bedrijf investeert flink in duurzame technieken en methodes. 

Diamond Only Mix Pakket

Sinds het begin van deze eeuw worden in Geyserville, Sonoma County, in de Rosso & Bianco Winery wijnen gemaakt onder de naam Diamond Collection en Rosso & Bianco. Uiteraard als echte Coppola wijnen, met hoge kwaliteitseisen. De ingebruikname van deze nieuwe winery, met alle moderne technieken, heeft geleid tot een extra stap vooruit in de kwaliteit van de wijnen onder het Diamond label. Voor dit label wordt gewerkt met druiven uit de gehele kuststrook van Californië, waar ze worden aangekocht bij telers met wie langlopende contracten zijn afgesloten, zodat er de zekerheid is van een vaste en betrouwbare kwaliteit.

Inhoud van het Diamond Only Mix Pakket, 6 flessen:

  • Chardonnay
  • Zinfandel
  • Sauvignon Blanc
  • Syrah-Shiraz
  • Claret 
  • Pinot Noir

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »