Francis Ford Coppola Chardonnay Pakket Limited Edition LIMITED EDITION!
€109,00

Francis Ford Coppola Chardonnay Pakket Limited Edition

De beste chardonnay's van Francis Ford Coppola samen in dit gelimiteerde pakket! Van 121,00 nu voor 109,00! ...Meer informatie
  • Merk:Francis Ford Coppola
  • Beschikbaarheid: Iets langere levertijd. Voor meer informatie mail ons op info@wijnig.nl

Iets langere levertijd. Voor meer informatie mail ons op info@wijnig.nl

Het limited pakket bestaat uit de volgende Chardonnay's van Coppola:

 

2 x Francis Coppola Director's Great Movies Jaws Chardonnay 2015

In deze serie Limited Edition wijnen toont Francis Coppola zijn liefde voor andere filmklassiekers, zoals Jaws en King Kong. Neusaroma's van verse pistolets en exotisch fruit. Smaakpallet van tropisch fruit zoals ananas, limoenen, en wat kruidigheid door 10 maanden houtrijping.

 

2 x Russian River Director's Cut Chardonnay 2016


De mogelijkheden om aan druiven van bijzondere kwaliteit te komen langs de Californische kust zijn eindeloos. Russian River Valley, tegen Sonoma aan, geldt als een van de beste gebieden voor chardonnay van topkwaliteit. Hier voel je de koelte van de Pacific van nabij, zodat de druiven een bijzondere frisheid en prachtige zuren hebben. Bij binnenkomst in de kelder worden ze dan ook uitsluitend vergist op eiken vaten, van Frans eikenhout, om direct een mooi huwelijk te creëren tussen het prachtige fruit en het subtiele eiken. Het levert een grootse witte wijn op, Bourgondisch en breed van karakter, diep en intens, met mooie zuren, veel lengte en intensiteit.

 

2 x Francis Ford Coppola Chardonnay Diamond Collection 2016

Het fruit uit dit dal heeft een heerlijk rijp karakter, naast een mooie frisheid. De chardonnay voor deze Diamond Collection Chardonnay is afkomstig uit dit dal, en hij wordt op het fruit gemaakt, door hem voor een deel te laten gisten op roestvrij staal. Maar een vleugje hout geeft hem wel wat extra complexiteit. Dat krijgt hij door de helft van de wijn op vat te laten gisten, waarbij gebruik wordt gemaakt van het subtielere, Franse eikenhout. Een bijzonder smakelijke en tegelijk ongecompliceerde Chardonnay, droog en intens, met goede zuren, is het resultaat.

 

 

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen