Bouchard Aine & Fils Chardonnay Selection Prestige 2015
€6,75

Bouchard Aine & Fils Chardonnay Selection Prestige 2015

Hij is voorzien van een zuivere en heldere bleke goudgroene kleur. Zijn fijne, aangename en fruitige neus roept aroma's op van appelen en exotisch fruit. De nadronk is fris en fruitig en in volmaakte harmonie. ...Meer informatie
  • Beschikbaarheid: Op voorraad


Bouchard Aine & Fils Chardonnay Selection Prestige 2015
Nieuw in het assortiment zijn de cepage wijnen van Bouchard Aine et Fils. Wij selecteerden vier wijnen de Chardonnay, Merlot , Cabernet Sauvignon en de Sauvignon blanc. Toen Michel Bouchard zich vestigde om een bloeiende onderneming in de stofhandel op te zetten, gevolgd door het vertrekken van een wijnmakelaar, legde hij de Bourgondische wortels van de familie neer. In 1750 volgde zijn oudste zoon, Joseph, zijn vader in het familiebedrijf op en verankerde hij de aanwezigheid van de Bouchards op de Cote d Or. Deze nauwe samenwerking met lokale wijnbouwers, waardoor de wijnkelder-wijnmaker-kelder is gemaakt, met de zoektocht naar perfectie in kwaliteit, echtheid van stijl en prestige. Gemaakt uit meer dan twee eeuwen savoir-faire, zijn deze attributen in de cultuur van het Huis - Bouchard Aine & Fils. Het resultaat - een perfecte beheersing van druiven, selectie, wijnbouw en veroudering. De geschiedenis van de eerste wijnhandelaars is rijk en complex. Er zijn echter maar weinig die deze rijke traditie doorstaan. Bouchard Aine & Fils is een van de uitzonderingen een grootse wijnmaker met zijn unieke cepage wijnen. En maker van grootse Bourgogne wijnen.

Bouchard Aine & Fils Chardonnay Selection Prestige 2015
Hij is voorzien van een zuivere en heldere bleke goudgroene kleur. Zijn fijne, aangename en fruitige neus roept aroma's op van appelen en exotisch fruit. De nadronk is fris en fruitig en in volmaakte harmonie.

Bouchard Aine & Fils Chardonnay Selection Prestige 2015
Heerlijk voor bij de borrel of bij vele visgerechten.

  • Herkomst: Frankrijk-Pays d''Oc
  • Druivensoort: Chardonnay
  • Inhoud: 75 CL
  • Smaaktype: fris en fruitig
  • Houdbaarheid: 0-3
  • Vinificatie: rvs
  • Serveertemperatuur: 8-10
  • Glasadvies: Bourgogne glas
  • Lekker bij: aperitief , schaal en schelpdieren en vele visgerechten
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


Frank Geplaatst op 26 Mei 2017 at 14:22

Wij kenden dit huis wel van zijn mooie Bourgognes maar waren erg te spreken over deze Chardonnay.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen